sunnuntai 5. maaliskuuta 2023

Vapaat ohi

Täällä meillä päin, tämä kulunut viikko oli koululaisilla talviloma viikko. 

Itselläni oli vapaata to-pe ja tietysti tämä viikonloppu. 

Keskiviikkona kun jäin vapaille niin lapa/kylki oli juuri edellisenä yönä "jumahtanut". Vaikka tässä vapailla olen yrittänyt tehdä ihan kaikkea, niin silti lapa/kylki ovat ihan jumissa. Olen nyt kolme päivää joutunut sirdaludia ottamaan. Mutta, mutta.....vielä kivistää.

Tänä lauantaina piti lähteä mieheni isän uurnan laskuun, mutta minä jäin kotiin kipujen takia. Ja samalla jäin "päällysmieheksi", sillä sinne mihin oli meno, niin tuli tavaraa pakulla tännepäin. Sillä mieheni isän asunto pitää saada tyhjennettyä. 

Voitte vaan uskoa miten meidän asunto on täynnä nyt sitten kaikenlaista tavaraa....niille vielä pitäisi paikka löytää!

Putouksen toiseksi viimeinen lähetys oli eilen. Tämän vuoden putous eväät ovat olleet "köyhät" kun on ollut niin paljon menoja justiinsa lauantaisin. 

Tälläkin kertaan laiton vain dipattavia pieniä herkkuja. Mutta hyviähän nekin olivat. Täytyy panostaa ensi kertaa kun on finaali. Toivotaan että lapa/kylki ovat jo parantuneet ettei särky piinaa seisomista.

Tässä kuvaa eväistä jota tällä kertaa oli;

Tarjolla oli; Kaupan yrttipatonkia, pieniä lihapullia kaupasta, paprikaa, tomaatteja, viinirypäleitä, kurkkua, juustopaloja, cocktail-kurkkuja ja kaupan valmis dippikastike. Sitten oli vielä minun uusi ihastus ruskistettu voi ja chili sipsit! Uskomattoman hyviä!!!

Hyvin ne nuokin eväät upposivat. Juomaksi lasi ihanan kylmää ja raikasta vettä! Nyt täytyy lähteä lajittelemaan tavaraa oikeisiin paikkoihin! Oikein iloista ja mukavaa tulevaa viikkoa teille kaikille ja eritoten terveyttä kaikille!

1 kommentti:

  1. Kiitos, samoin sulle! Mukavaa viikkoa & iloista kevään odotusta!🧡

    https://ajatuksiakalenterissa.blogspot.com/

    VastaaPoista

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Viinirypäleistä koristeita

Kiireellinen viikko jälleen takana. Tuossa puolessa välissä viikkoa oli jälleen työnantajan järjestämä koulutus.  Pari lastani tuli kotiin k...