Sunnuntaina tein 3,5 kilosta lihapullia jouluun. Jätin puoli kiloa sivuun jotta saisin tehtyä kebabia. Näin jälleen videon ja eihän se ole mitään jos ei hyvää ohjetta kokeile, kun sellaisen näkee!
Ohje siis netin ihmeellisestä maailmasta....
Jauheliha on jälleen lähi maatilan tuotetta, oman kunnan tarjontaa..... Onhan tuo tuore jauheliha ihan jotain muuta kuin kaupan!
Lihapullat tuli tehtyä...... ja sitten siihen kebabiin! Helppo ohje ja herkullistakin siitä vielä tuli!
Kebab
Tosiaan minulla oli 500g naudan jauhenlihaa joukkoon laitoin;
3 rkl turkkilaista jogurttia
Oman mielen mukaisesti runsaasti mausteita
Sekoitetaan hyvin. Jaoin 4 yhtä suureen "palloon". Laitoin leivinpaperin päälle pallon ja vähän tasotin ennen kuin laiton päälle leivinpaperin.
Tämän jälkeen kaulimella kaulittiin niin ohkaiseksi kuin saadaan.
Otin päällimmäisen paperin pois varovasti ja laitoin rullalle alimmaisen leivinpaperin jauhelihalla.
Näytti, maistui kebabilta. Meillä kebab meni tortillan väliin salaatin ja majoneesikastikkeen kanssa. Herkullista!!!!







Herkulliselta näyttää, näin saman ohjeen myös jossakin. olikohan Instassa. Pitääkin kokeilla joku päivä.
VastaaPoista