Teen joulukoria jo näin aikaisin, näin ystäväni tässä lähipvinä ja se onkin ainut tapaaminen ennen joulua....
Joten mikäs muu kuuluukaan jouluun kuin sinappi...ja pitihän sitä jotain uutta löytää, joka sopii kinkun tai kalkkunan kanssa...heh...maistoin minä tuota sinappia jo makkarankin kanssa....eikä se nyt pahaa ollut senkään kanssa =D
Tässä ohje;
Valkosuklaasinappi
n. 2,5 dl
1 dl (35g) sinappijauhetta
1 dl sokeria
2 dl ruokakermaa
100 g valkosuklaata
1/4 tl roseepippuria
Mittaa sinappijauhe, sokeri ja kerma kattilaan.
Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes seos sakenee. Sulata valkosuklaa mikrossa. Lisää se sekoittaen kattilaan muiden ainesten joukkoon.
Nosta kattila levyltä. Hienonna roseepippuri morttelissa ja lisää sinappiin. Sekoita. Kaada seos kuumana pieniin lasipurkkeihin. Sulje kannet ja jäähdytä.
Vinkki: Sinappi säilyy jääkaapissa muutaman viikon.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Näpertelyä
Eilen illalla Näpertelijät kokoonumme jälleen tänne meille askartelemaan. Tässä eilisiä juttuja... Minä kokeilin eilen taulupohjaan tehdä ...
-
Risottoa ei kauheen useasti tule tehtyä, vaikka herkullinen ruokahan se on....Tällä kertaa tein meille broileririsottoa. On muuten hyvää ja ...
-
Eilisien tonnikalapyöryköitten kanssa tein ensimmäisen gluteenittoman kastikkeen....Nam, että tulikin hyvä kastike.... Tällä ohjeella sa...
-
Ostin itselleni uuden air fryerin. Tämä on tälläinen oikea monitoimilaite. Sillähän pystyy tekemään vaikka mitä! Tosiaan tässä on kiertoilm...
Uskaltaako jäähdyttää ulkona?
VastaaPoistaNo, mikä ettei....en kyllä kovalla pakkasella laittaisi...mutta muuten voi kyllä mielestäni laittaa ulos jäähtymään.
Poista