lauantai 10. huhtikuuta 2021

Iltapalaleipä

 Jotain täytyy aina kokeilla! Ja tänään taas kokeilin...Tämä kokeilu oli tälläinen iltapalaleipä. Oli kyllä mahottoman hyvää....rasvaista...täyttävää....juustoisaa! Nam...


Iltapalaleipä

1 ranskanleipä

n 150-200 g voita

persilijaa

5 valkosipulinkynttä

1 iso pallo (125g) mozzarellaa, raasta

1 pss golda/cheddarjuusto raastetta (175g)

1 pss parmesanjuustoa (75g)

Puolita ranskanleipä. Sekoita yhteen pehmennyt voi, purista joukkoon valkosipulin kynnet sekä laita joukkoon 1 rkl hienonnettua persiljaa. 

Levitä voi seos tasaisesti ranskanleipien puoliskoille molemmin puolin vielä. Yhdistä juustot, persilja (oman maun mukaan) ja sekoita ne. Laita juustoseos leipä puoliskojen päälle.

Paista 250 asteisessa uunissa n 10 min, niin että juusto on sulannut ja saannut väriä.

Anna leivän jäähtyä ja juustojen kovettua noin 10 min ennen viipalointia ja tarjoilua.

 


 

voiseos

juustoseos


Tosiaan voitele leipä kummaltakin puolelta

Tässä nämä ovat nyt juuri uunista otettuna.

 Maukkaita leipä hetkiä....


2 kommenttia:

  1. Tämän on kyllä pakko olla herkullista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kyllä oli...tuo määrä juustoa niin se ei todellakaan voi olla pahaa =D =D

      Poista

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Mitä yhteistä on postcrossing:lla ja jälkiruualla

Sain kortin 22.4 Virosta. Koska olen ilmoittanut postcrossing omilla "sivullani", että pidän ruoka ja resptikorteista,  niin sitä ...