Raparperi-toscapiirakka
3 dl sokeria
100 g sulatettua voita tai marg.
2 dl kevytkermaa
2 tl leivinjauhetta
5 dl vehnäjauhoja
noin litra raparperinpaloja
Toscakuorrutus;
150 g voita tai marg.
2 dl sokeria
½ dl vehnäjauhoja
2 pss mantelilastuja
2 rkl kermaa
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää jäähtynyt rasva,
kerma ja vehnäjauho-leivinjauheseos. Levitä taikina uunipannuun leivinpaperin
päälle ja paista 175 asteen lämmössä 8-10 min. Sekoita sillä aikaa
toscakuorutuksen aineet ja kiehauta ne kattilassa. Levitä puolikypsän pohjan
päälle raparperinpalat sekä kiehautettu toscakuorutus. Jatka piirakan
kypsentämistä vielä noin 20 min. Leikkaa piirakka jäähtyneenä neliöiksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D