Eilen illalla oli tajottavana pikku porkkanoita, lihapullia ja natsoja.......dippikastikkeeksi tein tälläisen.....Tätä voi myös tarjota salaatin, perunan, grillatun kalan ja lihan kanssa.
Aura-juusto kermaviilikastike
1 prk (200g) kermaviiliä
1 rkl sitruunamehua
1 rkl sokeria
mustapippuria myllystä
1 dl (50 g) aura-juusto muruja
½ dl tuoreita yrttejä esim. sitruunamelissaa, tilliä, persiljaa, basilikaa
Sekoita kaikki aineet. Laita kastike jääkaappiin vähäksi aikaan maustumaan ennen tarjoilua.
lauantai 7. kesäkuuta 2014
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Kuorutetut makkarat
Kuukauden keittokirjasta löytyi resepti, josta sain inspiraation omaan uunimakkaraan, jonka evääksi tein. Laitan nuo ohjeet teille, miten ne...

-
Risottoa ei kauheen useasti tule tehtyä, vaikka herkullinen ruokahan se on....Tällä kertaa tein meille broileririsottoa. On muuten hyvää ja ...
-
Eilen teki mieli jotain kivaa ja hyvää herkkua. Kokeilin airfryerilla pannukakkua. Enpä ollut koskaan aikaisemmin tehnytkään tällä tavalla ...
-
Eilen illalla istuskelin sängyllä ja samalla kun telkkua katselin ajattelin kokeilla tehdä piipunrassista kukkasia...Ostin nimittäin kirppar...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D