perjantai 20. kesäkuuta 2014

Kiisseliä jälkkäriksi....

No niin, nyt olisi tarjolla jälkkäriä....tein kiisseliä pitkään aikaan.
Omasta "pöheiköstä" napsin muutaman raparperin....ja siitä se sitten sai "tuulta purjeisiin"....meinaan se, että valmistin kiisselin =D jääkaapissa olisi sopivasti mansikoita.......

Raparperi-mansikkakiisseli

7-8 dl raparperinpaloja
8 dl vettä, sekoitin mehua sisältyen tuohon 8 dl
1 1/2 dl sokeria
1 dl vettä
4 rkl perunajauhoja
n. 1/2 l tuoreita mansikoita

Päälle; kermavaahtoa

Leikkaa raparperit parin sentin paloiksi ja keitä ne sokerilla maustetussa vedessä hajoavan pehmeiksi.




Sekoita kylmään veteen perunajauhot. Nosta kattila kuumalta liedeltä ja kaada suurus joukkoon ohuena nauhana, koko ajan sekoittaen. Anna kiisselin vielä kiehahtaa ja siirrä pois liedeltä.
Lisää tuoreet lohkotut mansikat. Kaada raparperi-mansikkakiisseli kulhoon ja ripottele pinnalle sokeria.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Mitä yhteistä on postcrossing:lla ja jälkiruualla

Sain kortin 22.4 Virosta. Koska olen ilmoittanut postcrossing omilla "sivullani", että pidän ruoka ja resptikorteista,  niin sitä ...