maanantai 23. kesäkuuta 2014

Katsotaan......

Kyllä, tänään oli pakko katsoa miten se menee...aloitin meinaan tuota projektiani, vanhat lusikat......Kaikki vielä on  ihan kokeilulla...mutta oli pakko kumminkin vähän kokeilla ja näyttää teillekin!

Lusikoissa ei ole oikeita lenkkejä, kun pääsin niin myöhään töistä että kauppa oli jo kiinni, josta olisin saannut tarvikkeet.
Eli lenkit pitää vielä vaihtaa....lusikat pitää vielä kiilottaa....en sittenkään ole tyytyväinen kokeiluuni...joten taidan ne kiilottaa vielä, sitten pitää hioa nuo lusikoiden sahaamis kohdat....ja, ja, ja sitten vielä kun saan taivutettua kauniisti, niin vähän tuolla polttoraudalla sulatan tinaa...että ei aukea nuo liitäntä kohdat.

MUTTA OLI SIIS PAKKO =D kokeilla, minkä näköinen koru siitä tulee, kun se on valmis =D =D Tässä kuvaa tästä mallailusta!

 Saha ja lusikat......
 Lusikka tiukasti kiinni ja sahaamaan...
 Tässä ne nyt ovat....takaisin paluuta ei enään ole ;)
 Mulla on tuollaisia vanhoja korvarenkaita....joita on yksi tai ovat muuten vaan pitämättömiä....niistä teen tuon keskustan......nauhaksi olen ajatellut kaunista nahkaremmiä tai sitten jotain silkkinauhaa....katsotaan nyt kun ensin saan ne renkaat/silmuta....Palaan koruihin kun ovat valmiita...ja kaikki on hienosti laitettu yms....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Nuudelisalaatti

Tein töihin tälläisen salaatti "pohjan".  Vaikka tätä muutaman päivän kerkesin syömään, niin silti en syöynnyt yhtään päivää samaa...