perjantai 27. toukokuuta 2016

Viikko vierähti....

Niin se viikko vierähti....viikkoon on mahtunut paljon, erilaista toimintaa....Niin hauskaa kuin vähemmän hauskempaakin.
Se vähemmän hauskempi on jälleen kerran tämä minun kamala yö yskä....astmalääkettä saa "vetää" täydet annokset ja silti tuntuu ettei saa nukuttua....jospa se helpottaisi, kun tänään on pikkusen satanut vettä ja tuo siitepöly on jonkin verran tullut pois tuolta puista eikä se siihen malliin pöllyä kun alkuviikosta! Mutta, mutta....sitä yskätöntä yötä odotellessa...kerron niistä hauskoista hetkistä!

Käytiin lasten kanssa katsomassa eläimiä...kyllä oli hauska hetki ja retki....Tietysti mentiin bussilla ja eväätkin olli tehty ja sitä pillimehukin löytyi! =D


Lapset saivat harjata poneja.Ja paljon muitakin eläimiä siellä oli....esim. porojakin löytyi...ja niitähän piti ihmetellä...nehän ovat sentään joulupukin apureita.

Silkkikanan nähdessään neljä vuotias poika sanoi; "Täällähän on kotkakin!" Joten monenlaista eläintä tuli nähtyä... =D

Yökylässäkin kävin...oli ihana höpötellä ihanan ihmisen kanssa <3

Meidän Viiru kissa ottaa rennosti....sillä katilla on kyllä ihan ihkut nukkuma asennot...milloin mitenkin...tässä tälläinen...Ja Juuso koira taas on "mammaa" ;) vastassa aina kun kotiin tulen....Jotain kesän merkkejä.....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Kakkuja....

Muutamia kakkuja olen tehnyt.....tässä vähän kuvaa niistä.... pähkinää ja vihreitä kirsikoita....  Tein suklaakeks...