sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Näin se loppui...

Näin tosiaan loppui viikon loma....olihan se ihan erilainen loma taas, kun pitkään aikaan mikään muu loma...eli vettä satoi 8 päivää, sentään tänään on päästy näin pitkälle ihanassa auringon paisteessa...ja vasta nyt alkoi satamaan....mutta pvä on ollut tosi lämmin ja aurinkoinen!!!


Vieraat ottivat ja lähtivät juuri äsken. Oli tosi mukavaa nähdä pitkään aikaan näitä ihmisiä! Kakku jonka tein maistui tosi raikkaalle ja ei ollut liian makea....minä kun en makeasti hirveasti pidä. Mutta juu....maukasta oli!
Tässä vähän kuvaa kakusta....koristelusta tuli vähän yksitoikkonen....menin meinaan kauppaan ostaamaan jotain kivaa millä koristelen, MUTTA nyt siinnä kävikin niin että unohdin kun löysin paljon muuta mitä piti ostaa....ja ystäviä oli kaupassa jne. =D =D =D joten kotiin tultua huomasinkin että no, niin....mitähän sitä kakun päälle laitankaan!!! =D

Kakussa oli täytteenä...piltin mangososetta ja kermavaahtoa. Kostutin maito/vanilijasokerilla. Päälle laitoin tietty kermavaahtoa, mutta siihen oli sekoitettu sitruunarahkaa. Viinirypäle"kukkia" ja lehdet olivat sitruunamelissan lehtiä.

Viime viikolla kävin kirppiksillä....toiselta löysin keittokirja kokoelmaani kolme uutta kirjaa. Toisesta sitten löytyi näitä minun ihania hömpötys juttuja.....Kaksi tälläistä pitkää keihästä ...ja sitten siihen ihanan naamarin.Sittenhän sieltä löytyi tälläinenkin kirja....ei vaan aina ruokaan liittyvään vaan.....Ja sitten 5 kaunista käsin maalattua mukia.
Olisi kyllä ihana päästä kiertelemään isompien kaupunkien kirppareille....ehkä elokuun lomalla...sitten pääsen!

Teille oikein ihanaa alkavaa viikkoa, niinkuin minullekin =D Oikeesti on ihana mennä katsomaan töihin mitä viikon aikana on unohtanut ;) =D....

2 kommenttia:

  1. Viikon loma on todella lyhyt, ei paljon ehdi tehdä mitään. Mutta teit kuitenkin hienon kakun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on totta että viikonloma on lyhyt aika....mutta edessä sitten vielä se pitempi loma kun muut palaavat lomalta :)

      Poista

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Kakkuja....

Muutamia kakkuja olen tehnyt.....tässä vähän kuvaa niistä.... pähkinää ja vihreitä kirsikoita....  Tein suklaakeks...