lauantai 2. heinäkuuta 2016

Tomaatti-mozza­rel­la­sa­laat­ti

Herkullinen, helppo salaatti....omatekemän patongin kanssa hyvää =D


Tomaatti-mozza­rel­la­sa­laat­ti

6 annosta

4 kpl tomaattia
400 g mozzarellajuustoa
1 1/2 dl tuoretta basilikaa

YRTTIÖLJY

1 1/2 dl tuoretta basilikaa (hienonnettuna)
1 1/2 dl lehtipersiljaa (hienonnettuna)
1 dl oliiviöljyä
1/2 tl mustapippuria
1/4 tl suolaa



Huuhtele tomaatit ja valuta mozzarellajuustot.
Leikkaa mozzarella ja tomaatit viipaleiksi. Kokoa tomaatti- ja juustoviipaleet sekä basilikanlehdet tarjoilulautaselle tai valmiiksi annoksiksi.
Pirskottele päälle yrttiöljyä. Anna tomaatti-mozzarellasalaatin makujen tekeytyä puolen tunnin ajan ennen tarjoilua.



2 kommenttia:

  1. Mun ehdoton kesä-ruoka on tää mozarella salaatti, tuoreet kypsät tomaatit ja basilika, jo tuoksu vie mennessään!!

    VastaaPoista
  2. Hyvää tosiaan on...nyt vaan odotellaan että saadaan vieläkin paremman makuista...eli kun omat tomaatit kypsyvät =D

    VastaaPoista

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Vain kolme kuvaa - haaste

Tässä minun tämän marraskuun, kolmen kuvan - haasteen kuvat. Lisää haasteetsta löydät Kristiina K :n blogista. Juusto on "salainen&quo...