Tomaatti-mozzarellasalaatti
6 annosta
4 kpl tomaattia
400 g mozzarellajuustoa
1 1/2 dl tuoretta basilikaa
YRTTIÖLJY
1 1/2 dl tuoretta basilikaa (hienonnettuna)
1 1/2 dl lehtipersiljaa (hienonnettuna)
1 dl oliiviöljyä
1/2 tl mustapippuria
1/4 tl suolaa
Huuhtele tomaatit ja valuta mozzarellajuustot.
Leikkaa mozzarella ja tomaatit viipaleiksi. Kokoa tomaatti- ja juustoviipaleet sekä basilikanlehdet tarjoilulautaselle tai valmiiksi annoksiksi.
Pirskottele päälle yrttiöljyä. Anna tomaatti-mozzarellasalaatin makujen tekeytyä puolen tunnin ajan ennen tarjoilua.
Mun ehdoton kesä-ruoka on tää mozarella salaatti, tuoreet kypsät tomaatit ja basilika, jo tuoksu vie mennessään!!
VastaaPoistaHyvää tosiaan on...nyt vaan odotellaan että saadaan vieläkin paremman makuista...eli kun omat tomaatit kypsyvät =D
VastaaPoista