maanantai 30. elokuuta 2021

Taittelutortillat

Tilasin itselleni ihan oikean lehden tulemaan. Tuntuu, että siitä olisi ikuisuus, kun olen lukenut lehteä paperi muodossa! 

Lehdeksi valitsin kotivinkin. Nyt ensimmäinen lehti tuli ja ihan innoissani sitä olen lukenut. Ja tietysti myös ruoka ohjeita löytyi.....

Pitihän tuosta lehdestä ainakin yhtä ohjetta kokeilla. Luulen kyllä, että siitä tulee muitakin ohjeita jossain vaiheessa kokeiltua. Mutta tässä nyt ainakin näin "verekseltään" yksi ohje.


 

Taittelutortillat

4 annosta | 15 min

Kirjoitan ohjeen niinkuin se lehdessä on, itse vähän sävelsin ja vihreäähän minulla ei ollut. Laitoin pekonia, kinkkua, nakkeja, tomaattia , maustekurkkua, kinkkuleikkelettä ja juustoraastetta. Mutta nyt sitten ihan lehden ohjeeseen.

4 isoa vehnä- tai maissitortillaa

100 g vaaleaa cheddarjuustoa tai goudajuustoa

2 tomaattia

8 ilmakuivattua kinkkuviipaletta

75 g rucolaa, punamangoldia ja / tai pinaattia

Raasta juusto ja viipaloi tomaatit. Aseta tortille leikkuulaudan päälle. Leikkaa tortillaan kesketä reunalle ulottuva viilto.

Levitä viillosra myötäpäivään ensimmäiseen neljännekseen pari viipaletta ilmakuivattua kinkkua, toiseen salaattia, kolmanteen tomaattiviipaleita ja viimeiseen neljännekseen juustoraastetta. Taittele tortilla viilosta myötäpäivään sektoreittain aian seuraavan täytteenpäälle, jotta siitä muodustuu napakka kolmionmuotoinen paketti.Täytä ja taittele loput tortillat samaan tapaan.

Paahda tortillat molemmin puolin vohveliraudalla tai pannulla. Lisää pannulle tarvittaessa tilkka öljyä.


Tein vierelle Makarooni-tonnikalasalaattia ohjeen löydät TÄÄLTÄ

Tässä kuvaa teko vaiheesta....









 Kaupaksi meni meidän perheen miehille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Yllätys postilaatikossa

Olin ihan onnesta soikeana, kun eilen postilaatikosta paljastui oikein postikortti "suma". Sain peräti  6 korttia. Siis ei tuohon ...