sunnuntai 15. toukokuuta 2022

Penne pasta

 Eilen itselläni oli työpäivä, mutta kyllä sitä kerkesi vähän tehdä herkkua iltaan. Olihan tiedossa super ilta!! Jääkiekkoa ja euroviisuilta!!!

Jääkiekkoa on vielä noin pari viikkoa edessä....jeee....Tähän on suuri luotto....kyllä ne miehet loppuun asti pelaa hienosti...voitto kiiluu jo silmissä!

Euroviisut ei nyt mennyt ihan niin kuin ajattelin. Jäin vähän ihmettelemään miksi Suomen kappale jäin noin häntä päähän. 

Ja suurimman ihmettelyn sain miten  tästä voittajan kappaleesta tuli voitto  kappale. Minusta ei kyllä ollut ihan niin hyvä. No, oli siinnä 4 parhaan joukossa muitakin ihmettelyn aiheita.

Tänäkin vuonna täytyy todeta ettei maiden kappaleilla ole kauheasti merkitystä, tältä ainakin tuntuu. Kaikella muulla näyttää olevan merkitystä....

No, nämä ovat aina näitä maku asioista joista ei voi kiistellä, täytyy tyytyä siihen että isompi määrä ihmisiä on voittaja kappaleen takana ja sen turvin voitti. 

Hei, mutta herkkuun...Meillä oli Italian kunniaksi pasta ilta eilen. Itse ruoka oli pastasta ja iltapala oli pastasta.

Tässä iltapalaa, herkkua.....


Näin tämän ohjeen netistä, jota sitten vähän sovelsin omaan mieltymyksen mukaisesti. Tuli muuten ihan mielettömän hyviä. Näitä on kyllä tehtävä uudelleen, erimakuisia , uskoisin että vieraatkin tykkäävät näistä.

Penne pastaa grillitikuissa

* keitä penne ohjeen mukaisesti, laitoin veden joukkoon vähän öljyä ja huuhtelin pitkään kylmällä vedellä. Tämän jälkeen laita penne grillitikkuun. Laita yhtä paljon jokaiseen että saat ne pellille tasaisesti.

*Voitele pennet kummaltakin puolelta tomaattikastikkeella

*Laita tikut voideltua pellille vieri viereen.

*Laitoin tämän jälkeen tonnikalaa öljyssä pennen päälle

*Tämän jälkeen lisäsin suippopaprika silppua jokaisen päälle

*Lopuksi laitoin jokaiseen päälle juustoraastetta.

*Uuniin. Minulla oli 200 asteessa n. 10 min.








Todella herkullisia!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Yllätys postilaatikossa

Olin ihan onnesta soikeana, kun eilen postilaatikosta paljastui oikein postikortti "suma". Sain peräti  6 korttia. Siis ei tuohon ...