maanantai 25. heinäkuuta 2022

Kesäteatteri

Tänä vuonna Heinolan kesäteatterissa esitetään Flirttikurssi 55+. Jos et vielä ole käynyt, niin sinulla on siihen vielä mahdollisuus. Esitystä on jäljellä 4. 

Tiistaina 26.7.  klo 14.00 ja 18.00 sekä ke 27.6. klo 14.00 ja 18.00.  Heinolan kesäteatterin sivuilta katsoin että näihin esityksiin saa vielä lippuja.

Minun kesäteatteri päivä oli eilen. Ilma suosi, ei satanut, eikä ollut liian kuuma. Teatteri täyttyi kyllä ihan täyteen kesän teatteri pläjäystä hakeville. Odotukset itsellä olivat korkealla. Nimi enteili kesäteatterin nimeen hauskuutta.

 Heinolan kesäteatteri on minulle itselle joka vuotinen käynti paikka. Siellä olen joka kerta saanut ilolla seurata eri esiintyjien ja ohjaajien työtä / loppu tulosta harjoittelulle.

Tällä kertaa esityksen ohjasi Sari Siikander. Esityksen rooleissa ovat; Pentti Helin, Jonna Järnefelt, Ilmari Saarelainen, Jaana Saarinen, Kristo Salminen, Anu Sinisalo, Emilia Sinisalo, Mikko Virtanen.

Esityksen ensimmäinen jakso oli hersyvää huumoria ja toisella puoliskolla saimme katsoa myös elämän rosoisempaa puolta unohtamatta sielläkään iloja. Kokonaisuudessaan esitys oli jälleen kerran Heinolan kesäteatteria parhaimmillaan.







Innolla kyllä odotan jo vuotta 2023. Millaista ohjelmistoa Heinola keksiikään kesäteatteriin!!!

Jos et vielä ole käynyt Flirttikurssi 55+ katsomassa, niin jos vain pääset ja saat liput vielä näytökseen, MENE! Tuossa ei rahat mene hukkaan. 

Tyttäreni toi äidilleen skumppaa tuliaiseksi ja kun kotiuduin teatterissa oli aika skoolata loman alkajaiseksi. Enpä ollut aikaisemmin nähnytkään tölkissä skumppaa. Nytpä sekin tuli koettua! Skool!



VIIMEISET ESITYKSET! Nyt kannattaa olla aktiivinen, mikäli vielä mielii katsomaan loistavaa Flirttikurssi 55+ -esitystämme. Jäljellä enää viisi esitystä seuraavasti:
Su 24.7. klo 15 (viimeiset paikat myynnissä)
Ti 26.7. klo 14 ja 18
Ke 27.7. klo 14 ja 18

Liput suoraan Heinolan kulttuuritoimistosta (Kauppakatu 4, 03 849 3606) joka avoinna arkisin klo 8.30-15.30 sekä esitysten yhteydessä. Liput mahdollisuus myös hankkia suoraan verkosta Lippu.fi tai Lippupisteen toimipisteistä kautta maan!

Sari Siikanderin ohjaama Flirttikurssi 55+ on elämänmakuinen ja lämminhenkinen näytelmä, joka sekä naurattaa, että liikuttaa.

Rooleissa: Ilmari Saarelainen, Jonna Järnefelt, Anu Sinisalo, Kristo Saln.

minen, Emilia Sinisalo, Jaana Saarinen, Mikko Virtanen ja Pentti Heli

www.heinolankesateatteri.fi




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Loma hommeleita

 Pari päivää lomasta mennyt ja paljon pientä puuhastelua on tullut tehty ja apuna ollut. Tulee itselle hyvä mieli kun pystyy olemaan apuna. ...