sunnuntai 31. heinäkuuta 2022

Kohti elokuuta

Aamu on valjennut heinäkuun viimeiseen päivään! Minulla oli jälleen viime viikko loma ja huomenna se olisi sitten töihin meno. Loppu pari viikkonen lomaa on sitten kolmen viikon päästä. 

Ja silloin heti loman alkajaiseksi, lähden Helsinkiin, sillä minulla on liput Ed Sheeran konserttiin. Melkein vuoden on tuota hetkeä odoteltu. Näin se ympyrä sulkeutuu......tilasin viime syksyllä 4:n tapahtumaan liput ja vain yksi on jäljellä. Ensin oli sirkusta Tampereella, joka oli mahtava tapahtuma. 

Sitten oli maaliskuussa  Sami Hedbergin stand up keikka. Jälleen ihanaa päästä katsomaan stand up:a ja varsinkin Sami Hedbergin esittämänä.

Viime viikonlopulla kävin Heinolan kesäteatterissa. Mahtava esitys....

Elokuun lopulla Ed Sheeran. Ja odotusten täyttymys! Sitten varmaan pitää alkaa katsomaan tulevaa vuotta, mitähän sinne keksin. Siellä on ainakin kahdet kivat juhlat tiedossa. Siskoni täyttää pyöreitä vuosia ja hänen tyttärensä menee ensi vuoden elokuussa naimisiin. Ja ainakin Heinolan kesäteatteriin on pakko jälleen saada liput!Eilen kävin varaamassa kuukaudeksi kirppari pöydän. Parin viikon päästä alkaa tuo neljän viikon myynti urakka. pitäisi sitä ennen hinnoitella tuotteita. Myytävää kyllä on, mutta kun vielä osaisi laittaa sopivat hinnat. Tuolla minun jaksolla on myös meidän kylällä markkinat ja se on hyvä juttu! Kylä täyttyy ihmisistä, ja jos mukavaa tavaraa saan myytäväksi, niin se tietää hyvää "tienistiä". Tienailen loma rahat! 😀

Tosiaan Hartolan markkinat järjestetään kahden vuoden jälkeen jälleen! Toivotaan että markkinat palaa yhtä suosittuna kun ennen koronaa ollut aika oli.

Vuoden alusta tein päätöksen että jotain uutta pitää oppia tänä vuonna. Ja pyrkiä haastamaan itseään uusiin asioihin.  Isoin haaste on ollut virkkaus! Nyt olen ollut kaksi viikkoa pakko virkkaamatta. Sen verran pahasti jumahti tuo selkäni. Eilen uskaltauduin virkkaamaan pari sivua kiinni isoäidin neliöstä. Ja voi miten kädet syyhyää......tekisi mieli vain virkata ja nähdä se käden jälki!!! Se ompelu odottaa....se on vielä opittava ennen kuin vuosi vaihtuu!

Teltassa olen edelleen nukkunut, vaikka vilpoisia yötä on ollut. Niin kuin viime yönä lämpötila laski + 11 asteeseen. 


Parhaimmillaan tuo yön lämpötila on laskenut +3 asteeseen, ja silloin voin sanoa oli vilpoinen herätys lämpimien peittojen alta kun nousi!

Nyt on mennyt pari aamuyötä lintujen "kokoontumisajoissa"! Toissa aamunanoin neljän jälkeen lähelle kokoontui kurkia! Herran jestas kun ne "kiljuivat".

Ja kun ne hiljenivät niin  lokit huusi loppu aamun!

Tänä aamuna kun heräilin niin tikka hakkasi innokkaasti pitkään!


 Tänään taitaa olla lomien loppumisviikonloppu. Se tietää sitä että nelostien autojen äänet kuuluvat pitkälti yö tunneille jatkuen.

Teltan ihanuuksia. Mutta kyllä on ollut ihana nukkua teltassa. Vain 3 yötä olen tänä aikana sisällä nukkunut. Kahdessa tapausta oli luvattu ukkosta ja vielä rajua sellaista, niin en uskaltanut nukkua teltassa. Mutta ne olivat turhia sisällä nukkumisia, sillä tänne ei tuo ukkonen ylettynyt. Kaksi kuukautta lähes olen nauttinut telttailusta.

Tähän kirjoituksen lomaan olen laittanut minun uudesta taulusta kuvia. Taas olen kokeillut uutta tekniikkaa. Niin sanotusti ilmapallo tekniikkaa. 

Lopuksi vielä suunnitteella oleva taulu...se on vasta hiilellä piirretty luonnos. Se nyt muhii sitä että mitä korostaa betonilla. No siitä taulusta sitten kun on valmis.Toivotan sulle oikein ihanaa elokuuta! Toivotaan että lämpö palaa Suomeen. Vielä ei tarvitsisi syksy tulla!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Sienisuola

 Se on joulukuu!!! Ihan mielettömän nopsaan meni tuo marraskuu.  Niin kuin muinakin vuosina on tänäkin vuonna Näpertelijöissä joulukalenteri...