Arjen helppoa ruokia on hyvä tehdä työpäivinä.....Tämä oli perheen toivelistalla, ja pitihän sitä sitten tehdä......
En ollutkaan pitkään aikaan tehnyt risottoa. Kyllähän se taasen maistui!
Tein ihan normi riisistä. Enkä nyt mitään valkoviiniä lisäillyt....ihan perus settiä näin arkena.
Jauheliha risotto
700 g jauhelihaa
4 dl pitkäriisi
1/2 dl öljyä
1 l liha- tai kasvislientä
1 pss herne-maissi-porkkana
3 rkl voita
mustapippuria
Paista jauheliha ja mausta oman mielen mukaan.
Laita öljy kattilaan ja lisää siihen riisit ja paista käännellen, kunnes riisi muuttuu hieman läpikuultavaksi.
Lisää joukkoon kuumaa liha- tai kasvislientä.
Sekoita risottoa lähes koko ajan. Kypsennä keskilämmöllä 17–25 minuuttia riisilajista riippuen. Katso kypsennysaika paketin kyljestä.
Lisää jauheliha ja herne-maissi-porkkana pussi. Sekoita hyvin.
Kypsä risotto on löysähköä, ja riisinjyvät ovat vielä erillään.
Lisää kypsään risottoon voi. Mausta pippurilla ja tarvittaessa suolalla.
Kiitos ohjeesta 🥘 Näyttää herkulliselle 😋 Iloa ja valoa elämääsi 💖
VastaaPoistaOle hyvä. Maukasta kyllä oli. Iloa ja valoa sinunkin elämääsi <3
Poista