perjantai 5. heinäkuuta 2024

Tämän viikon saalis

Taas on kortteja sadellut postilaatikkoon. Peräti seitsemän korttia olen saanut tiistain jälkeen. Tosi kiva fiilis kun noita kortteja on tullut nyt.

Niitä on tosi kiva lukea, kun ihmiset kirjoittavat aivan ihania pieniä juttujaan! No, mutta katsotaan lähempään mitä tällä kertaa olen saanut....

Tämä panda kortti saapui kirjekuoressa. Alankomaa:sta löytyy vai yksi eläintarha josta pandoja pääsee katsomaan.

Tässä postikortissa on ihania ruoka/juomia. Tämän kortin erikoisin puoli näkyy alakuvassa. Se on kortin toinen puoli. Siinnä on kuulkaa postilla ollut ihmettelemistä. Tämä kortti Belgiasta.


Sipulikeitoin ohje, tämä kortti tuli Saksasta. Tätä ohjetta pitää joku pvä kokeilla. Alakuvassa postimerkit.


Tälläinen postimerkki löytyi USA:ta tulleesta kortista jonka löydät tuosta alapuolelta.


Tästä kortista ei varmaan ole epäilystä mistä se tuli!

Tämä oli taas sellainen kortti mikä ilahdutti minua suunnattomasti. Johtuu siitä että opin uutta jälleen kerran
Katsokaan miten kaunist kallio ja löytyy muuten Romaniasta.
Ja vähän faktaa;
Kuvassa Decebalusin patsas on 40 metriä korkea veistos, joka on kaiverrettu vuoren kylkeen. Veistos sijaitsee Tonavan vieressä lähellä Orșovan kaupunkia Romaniassa. Decebalusin patsas on Euroopan suurin kiviveistos. Veistosta rakennettiin kymmenen vuotta (1994–2004) ja se tuli valmistuessaan maksamaan yli miljoona dollaria (noin 788 000 euroa).  Veistos on rakennettu kuningas Decebalusin kunniaksi. Hän hallitsi Daakiaa vuosina 87–106.
Olisi kyllä ihana päästä tutkimaan ihan paikan päälle tätä taidetta!

Ylä ja alakuvan postimerkit ovat Romaniasta tulleen postikortin merkkejä.Tämän kortin sain USA:sta. Kirsikat ovat minun suurinta herkkua.

Tälläinen kortti saalis tällä viikkolla. Maanantaina 4 kpl ja tänään 3 kpl ja keskiviikkona 4kpl! Siis 11 korttia tänä viikkona! Jeeeee. tälläinen on kivaa kun saa näin paljon korttia!

4 kommenttia:

 1. Mahtavaa saalista olet saanut. Mielenkiintoisia kortteja ja upeita postimerkkejä. Kiva harrastus todella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tämä harrastus on vienyt ihan kokonaan minut! =D

   Poista
 2. Tuo kirsikkakortti on minusta kaunein. Täällä posti törttöilee. Viime viikolla piti olla postin jako ti ja to, mutta tuli ma, ke, pe. No tänään piti tulla postia, mutta ei tullut mitään. Huomenna varmaan sitten tulee, vaikkei pitäisikään. Onkohan kesälomatuuraajilla mennyt viikot sekaisin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Posti yllättää aina hah, hah...Meille tuli tänään vain mainoksia. Mieheni sanoi ettei posti enään niitä mainoksia kohta jakele....Posti kuulma alkaa jakaa vain jos on nimellinen posti....ei siis mainoksia kohta...

   Poista

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Virkaten toppi

Löysin pinterestin sivuilta mallin......kuvaa katsellessa päätin että voisin tehdä sen jossain vaiheessa. Nappasin kuvan talteen. Kysyn tytt...