maanantai 1. heinäkuuta 2024

Uusi ravintola tuttavuus

Eilen Heinolan kesäteatteria ennen kävimme syömässä koko porukalla. Kukaan meistä ei ollut aikaisemmin käynnyt syömässä tässä ravintolassa.

Mutta "ryhmän"vetäjänä sitten päätin että menemme syömään tähän paikkaa nimenomaan sen takia kun kukaan ei ollut aikaisemmin käynnyt siellä.

Paikka on kesäteatterin naapurissa, Helin ravintola. 
Paikka oli siisti, niin pöydät, tuolit kuin terassin yleisilme, myös wc olivat siisti.  Monella muulla ravintolalla olisi asiakaspalvelussa opittavaa, mutta tässä se palvelu oli loistavaa! Täällä asiakas tunsi itsensä todella tervetulleeksi!
Meillä ei ollut pöytävarausta, mutta hyvin saatiin paikat ja mikä parasta, tilasimme jokainen oman ruokamme ja maksoimme, niin viimeisen ryhmän jäsenen jälkeen tilauksemme lähti menemään vasta, joten saimme kaikki samaan aikaan ruuan! Mahtavaa....
Ruoka tuli mielestäni nopeasti ajateltuna siihen lukumäärään nähden mitä meitä oli.
Pidin tilauksen vastaanottajan tavasta saada asiakas tuntemaan itsensä tervetulleeksi. Ja se että kaunis hymy oli kokoajan hänen kasvoillaan. Tälläisestä hyvästä palvelusta maksankin mielellään,
Kun teimme lähtö, niin kävin vielä henkilökohtaisesti kiittämässä.....hyvä ruoka, parempi mieli!!
 Meistä jokainen suosittelee tätä ruokapaikaksi.
Menkää ihmeessä tutustumaan paikkaa.Ravintola löytyy osoitteesta; Kauppakatu 6 , Heinola

Ruokailun jälkeen vähän käveltiin ja käytiin satamassa ennen esitksen alkua!

2 kommenttia:

  1. Puoliruokaa on viihtyisä ympäristö ja mukava ystävällinen palvelu. Sellainen puolityly asiakaspalvelu perus "maistuiko"- lauseineen ei jaksa innostaa. Hienoa kun on tuollainen paikka jossa on ilmeisen hyvä ruokakin :-) ja hyvä kello kauas kantaa. Pistänpä korvan taakse jos joskus Heinolaan poiketaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä kannattaa käydä jos heinolaan päättyy joskus. Henkilökunnan palvelu alttius saa minut aina hyvälle päälle. Kaikki maksaa niin julmetun paljon nykyään, joten maksan milellään enemmänkin jos tuote jota ostan ja henkilökunta on ammattitaitoista ja avuliasta. Rahalle kuuluu saada vastine.

      Poista

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Virkaten toppi

Löysin pinterestin sivuilta mallin......kuvaa katsellessa päätin että voisin tehdä sen jossain vaiheessa. Nappasin kuvan talteen. Kysyn tytt...