Juustoiset jauhelihapullat
4 annosta
400 g jauhelihaa
1 dl turkkilaista jogurttia
0,5 dl korppujauhoja
1 kananmuna
2 rkl soijakastiketta
2 rkl tomaattipyreetä
ripaus rouhittua mustapippuria
1 tl kuivattua oreganoa
Täyte
1 paketti pippurijuustoa (Mustapekka, 100 g)
Mittaa kulhoon jauheliha, jogurtti, korppujauhot, kananmuna,
soijakastike, tomaattipyree, pippuri ja oregano. Sekoita tasaiseksi
massaksi. Muotoile massasta pyöreitä pihvejä ja paina niiden keskelle
syvennys juustoa varten. Viipaloi juusto ja aseta kullekin pihville pala
juustoa. Pyörittele ja taputtele pihviä niin, että juusto peittyy
kokonaan. Nosta pihvit leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista
200-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia tai kunnes pihvit ovat
kypsiä.
Näiden kanssa sitten keitin perunoita ja tein ruskeakastikkeen......nam...kyllä tuo pippurijuusto antoi mukavaa "potkua".
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D