Eilen tosiaan innostuin tekemään illalla vielä sinappia. Ja jos viime vuonna tein jouluun valkosuklaasinappia, niin pitihän tähänkin vuoteen jotain uutta kokeiltavaa löytyä. Tein tällä kertaa mustaherukkasinappia. Jäähtyneenä maistelin....ei hassumpaa...ihan syötävää tuli. Mutta varmasti pari pvää jääkaapissa tekee siitä vieläkin syötävämpää. Tässä ohjetta....
Mustaherukkasinappi
1 dl sinappijauhetta ( Colman´s )
1 dl sokeria
1 prk vispikermaa (2dl)
2 kananmunaa
3/4 dl laimentamatonta mustaherukkamehua
Sekoita sinappijauhe ja sokeri kattilassa.
Lisää kerma ja kananmunat.
Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes seos sakenee ja kiehahtaa.
Sekoita jäähtyneeseen sinappiin mehu. Kaada sinappi yhteen isoon tai pienempiin tölkkeihin.
Säilytä jääkaapissa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Näpsäkät tarjoilivat
Meidän tapaaminen pikkuisen kutistui sairauksien ja muiden esteiden takia. Pöydästä löytyi 3 piirakka.Joukkoon mahtui kaksi makeaa ja se mi...

-
Risottoa ei kauheen useasti tule tehtyä, vaikka herkullinen ruokahan se on....Tällä kertaa tein meille broileririsottoa. On muuten hyvää ja ...
-
Eilen teki mieli jotain kivaa ja hyvää herkkua. Kokeilin airfryerilla pannukakkua. Enpä ollut koskaan aikaisemmin tehnytkään tällä tavalla ...
-
Eilen illalla istuskelin sängyllä ja samalla kun telkkua katselin ajattelin kokeilla tehdä piipunrassista kukkasia...Ostin nimittäin kirppar...
Kotitekoinen sinappi on parasta, ei voita mitkään kaupan omat. :)
VastaaPoistaSe on tosi, oma sinappi on aina parempaa.
Poista