Eilen tosiaan innostuin tekemään illalla vielä sinappia. Ja jos viime vuonna tein jouluun valkosuklaasinappia, niin pitihän tähänkin vuoteen jotain uutta kokeiltavaa löytyä. Tein tällä kertaa mustaherukkasinappia. Jäähtyneenä maistelin....ei hassumpaa...ihan syötävää tuli. Mutta varmasti pari pvää jääkaapissa tekee siitä vieläkin syötävämpää. Tässä ohjetta....
Mustaherukkasinappi
1 dl sinappijauhetta ( Colman´s )
1 dl sokeria
1 prk vispikermaa (2dl)
2 kananmunaa
3/4 dl laimentamatonta mustaherukkamehua
Sekoita sinappijauhe ja sokeri kattilassa.
Lisää kerma ja kananmunat.
Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes seos sakenee ja kiehahtaa.
Sekoita jäähtyneeseen sinappiin mehu. Kaada sinappi yhteen isoon tai pienempiin tölkkeihin.
Säilytä jääkaapissa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Apuva....Haaste Portti
Siis jotenkin onnistuin poistamaan jutun; Marraskuun haaste, Portti. En tiedä mitä sähelsin!!! Johonkin bittiavaruutten lensi.... Anteeksi ...
-
Risottoa ei kauheen useasti tule tehtyä, vaikka herkullinen ruokahan se on....Tällä kertaa tein meille broileririsottoa. On muuten hyvää ja ...
-
Eilisien tonnikalapyöryköitten kanssa tein ensimmäisen gluteenittoman kastikkeen....Nam, että tulikin hyvä kastike.... Tällä ohjeella sa...
-
Ostin itselleni uuden air fryerin. Tämä on tälläinen oikea monitoimilaite. Sillähän pystyy tekemään vaikka mitä! Tosiaan tässä on kiertoilm...
Kotitekoinen sinappi on parasta, ei voita mitkään kaupan omat. :)
VastaaPoistaSe on tosi, oma sinappi on aina parempaa.
Poista