tiistai 27. syyskuuta 2016

Keittokirjat

Pitkään on pitänyt tehdä "inventaario" noista keittokirjoita, joita keräilen....Ja vihdoin ja viimein sainkin sen nyt aikaiseksi!
Viimeksi kun olen kirjoittellut teille lukuja keittokirjoistani....niitä oli 90 luokkaan.....
Muutama on sen jälkeen tullut sitten lisää....


Arvaatteko kuinka monta keittokirjaa minulla on tällä hetkellä....  =D






Keittokirjoja on tällä hetkellä... 186... yksi kirja tosin on minulla 2 x. Sitten on 6 kirjaa jotka kertovat miten kasviksilla tms...voi koristella ruokia. 1 kirja ruokatietoutta keski-suomesta. Sienikirjoja jossa reseptejä kanssa 2 kpl. Viinin ja oluen valmistuskirja.....Ruokaan liittyvä kirja eli lautasliina kirja....Oma keräämiä reseptejä on kertynyt 16 mapillista. Ja ruokalehtiä on tällä hetkellä noin 200 kpl.

Aika iso tällä hetkellä tuo minun kirja valikoima...vai mitä? =D Mutta vielä on monen monta keittokirjaa jotka minulta puuttuvat :)

5 kommenttia:

  1. Wau! Missä säilytät näitä? Itse juuri päätin, että en osta mitään. On niin paljon tavaraa. Kirjoista en malta luopua ja päätöskin lipsuu koska ostin juuri nettikirpputorilta reseptikansioita... ;) Haen ne tänään :) Maukasta päivää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Säilytän sellaisessa hyllykössä....ihan näytteellä on. Se hyllykkötaso on vaan nyt ihan täynnä....=D Saa nähdä mitä keksin....Juu ei noista kirjoista malta luopua...netistähän löytää kaikkea kivaa reseptiä, mutta kyllä keittokirja on aina keittokirja! :)

      Poista
  2. Wau! Upea kokoelma keittokirjoja!
    Ja lehtiä myös!
    Minulla on muutama keittokirja ja ruokalehtiä jonkun verran.
    Niitä on kiva selailla silloin tällöin.
    Ja kirjastosta joskus myös lainaan.

    VastaaPoista
  3. Onpa paljon keittokirjoja. Oletko tehnyt jokaisesta kirjasta ohjeen mukaan jokaisesta ?
    Olisko noita kirjoja 130 kpl :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole ihan jokaiseta kerennyt tekemään....suunnitteella olisi blogiin laittaa osio jossa olisi näitä kokeiluja =D mutta katsotaan...

      Poista

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Loma hommeleita

 Pari päivää lomasta mennyt ja paljon pientä puuhastelua on tullut tehty ja apuna ollut. Tulee itselle hyvä mieli kun pystyy olemaan apuna. ...