torstai 26. tammikuuta 2017

Gluteenitonta leipää

Minähän se tuossa taannoin sanoin ettei kaupan leipää jaksa syödä kokoajan ja että pitää kokeilla omia leipiä....
No, nyt sitten kokeilin kahta erilaista leipää...toinen oli tosi hyvää....ja toinen kokeiluni ei nyt ollut ihan niin hyvää, mutta kyllä sitä syö =D

Kananmunaleipä

Tähän ensin kananmunaleipä.....oli aivan taivaallista lämpimänä ja mielettömän hyvää kylmänä =D.

Kananmunaleipä

5 kananmunaa
noin 200g juustoraastetta

pippuria
oreganoa
pinnalle;
auringonkukan siemeniä
pellavansiemeniä
Paistetaan 225 asteessa, noin 15-20 min.




Voi pakastaa. Itse laitoin pakkaseen koska en pellistä saa syötyä siinnä ajassa kun pitäisi.

Toinen leipä oli sellainen "peltileipä"

Peltileipä
3 dl vettä
1 rkl siirappia
1 tl suolaa
1 dl kaurahitaleita
2 rkl lehtikaalia kuivana
2 dl tummaa gluteenitonta jauhoseosta
2 dl gluteenitonta jauhoseosta
½ dl oliiviöljyä

Päälle auringonkukan siemeniä. Nostata 30 min ja 225 asteessa.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Paljon uutta näperrystä....

Hei!! Päätin kyllä etten tänne kirjoittele enään, mutta ihan rupesin muistuttamaan sinua, että tuleppa kurkkaamaan uusia blogejani. Niihin o...