Jatkan gluteenittomien jauhojen "tutkimusta". Eli kokeilin piirakkapohjaa noista gluteenittomista jauhoista. Se sitten on metkaa.... =D mutta kaipa sitä oppii joku pvä niitä käyttämään yhtä hyvin kuin vehnäjauhojakin!
Tein juustopiirakan....tähän sysäyksen sain Annan matkassa-blogissa. Tuon blogin ohjeeseen pääset TÄSTÄ.
Minä tein itse pohjan ja tosiaan gluteenittoman. Ohjeena normi pohja ja sitten vielä tuo gluteeniton piirakka ohje.
Piirakkapohja normi / gluteeniton
150 g voita 110 g voita
3 dl vehnäjauh. 2 dl hienoja gluteenittomia jauhoja
3 rkl vettä 2 rkl vettä
1/4 tl suolaa 1/4 tl suolaa
Nypi pehmeä voi ja jauhot keskenään. Lisää vesi ja suola. Sekoita tasaiseksi. Riittää pyöreään vuokaan ja reunoillekin.
Käytä täytteenä mieleisiäsi, minulla vain juustoja. Minulla oli goulda, sinihomejuusto, mustaleimajuusto. Ja päälle vielä laitoin ananasrenkaita. Juuston jämiä käyttelin ettei tarvitse heitellä pois......
Juustojen päälle laitoin muna-maitoseoksen.
Paistetaan n. 180-200 30-40 min vähän riippuen täytteestä.
Olisi pitänyt pikkusen aikaa antaa tasaantua ja jäähtyä.....Kylmänä on todella hyvää...Mutta kyllä se maistui heti uunistakin otettua!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Kuukauden keittokirja, Jauheliha-kahvikastike
Kuukauden keittokirjaksi valitsin; Kahvin Ystävän Iloksi. Tämän kirjan on julkaissut Oy Gustav Paulig Ab. Se on vuodelta 1986. Kirjan haaste...

-
Eilen teki mieli jotain kivaa ja hyvää herkkua. Kokeilin airfryerilla pannukakkua. Enpä ollut koskaan aikaisemmin tehnytkään tällä tavalla ...
-
Risottoa ei kauheen useasti tule tehtyä, vaikka herkullinen ruokahan se on....Tällä kertaa tein meille broileririsottoa. On muuten hyvää ja ...
-
Lauantai......pitäisi olla iloinen kun viikonloppu koitti ja sen jälkeen pari lomapvää. No, nyt ei voi olla iloinen, torstain ja perjantai...
Voi, tuosta minäkin tykkäisin. Ihanaa viikonloppua!
VastaaPoistaMukavaa viikonloppua sinullekkin!
Poista