torstai 3. syyskuuta 2020

Pekonimajoneesi

 Laitan toisen "kastikkeen" jota minä tein hampurilaisen kanssa nautittavaksi. Oli se tämäkin aivan ihanaa. Sen verran ihanaa ettei sitä jäännyt yhtään seuraavaan päivään syötäväksi.

Heh...nyt tästä  tarjottavasta tulikin vain pekoni kuvaa..... heh, heh...


No, kuva oli mikä oli mutta maku oli taas aivan mielettömän hyvää...

Pekonimajoneesi

1 dl majoneesia

2 rkl turkkilaista jogurttia

3-4 pekoninviipaletta

1/2 tl savupaprikajauhetta

2-3 rkl silputtua ruohosipulia

hieman suolaa ja pippuria

Paista pekonit rapeaksi keskilämmöllä ja nosta jäähtymään talouspaperin päälle. Hienonna jäähtyneet pekoniviipaleet.

Sekoita kaikki pekonimajoneesin ainekset kulhossa ja anna tekeytyä jääkaapissa vähintään puoli tuntia. Tarjoa hampurilaisen välissä tai esimerkiksi ranskanperunoiden dippinä.


Nam, nam.....hyvää oli ja kaupaksi tosiaan teki....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Heinäkuun haaste, kirkko

Tämä haaste löytyy KristiinaK blogista, lähemmät tiedot löydät TÄÄLTÄ.   Tämän kuun haastena on KIRKKO. Hartolan kirkko on rakennettu granii...