lauantai 19. kesäkuuta 2021

20 kysymystä kesästä

 


Blogissa Elämää Koivurannassa  oli kiva kesähaaste. Nappasin haasteesta kiinni ja tässä sitä ollaan.  Nappaa sinäkin haaste omaan blogiisi. Olisi kiva lukea sinun vastauksia! 


20 kysymystä kesästä

 
Mekko vai housupuku?

Mekko ehdottomasti, niin rento kulkea siinnä, ja myös olla! Juuri eilen postista hain 3 tilaamaani mekkoa!
Mekko sopii niin kesän rentoon menoo, kuin juhlavampaankin tilaisuuteen.

Shortsit vai hame?

Hame. Minusta on nyt tämän kevään aikana "kasavanut" mekko/ hame tyyppi. Jotenkin niin ihana vaan kulkea tälläisessä asussa. Hameestakin on moneen menoon!

Lippis vai lierihattu?

Itseasiassa lippis ja lierihattu. Kumpikin löytyy ja riippuu vähän tilanteesta! Kumpaakin pidä oikeastaan yhtä paljon!

Pehmis vai jäätelöpallo?

Iiik...tämä on paha. Tykkään pehmiksestä, mutta sitten toisaalta jäätelöpallot ovat ihania......Valitsen jäätelöpallot. Sieltä löytyy nykyään niin kivoja ja erikoisia makuja että niitä on kiva maistella.

Herneet vai mansikat?

Mansikka! Mikään ei ole niin ihanaa kun syödä tuoreita ja maukkaita mansikoita!!!

Palju vai poreallas vai järvivesi?

Järvivesi. Kyllä järvivesi on sitä kesään kuuluvaan ihanuutta. Suomen kesään kuuluu järvimaisema ja siellä järvessä lilluminen.

Grilliherkut vai kesäkeitto?

Grilliherkut, jo pelkästään sen takia, että en voi sietää kesäkeittoa. Kouluajan painajainen on vieläkin painajainen! Grilliherkkuja on kiva suunnitella ja grillailla. Nykyään on niin paljon kaupoissa kaikkea mitä voi grillailla.

Mökki vai teltta?

No, mökki jos sellainen olisi. Mutta kyllä telttakin käy. Ostin ison teltan keväällä juuri, ja viime yön nukuin siellä. Oli kyllä ihana nukkua teltassa. 

Oli vähän sellainen "survaiver" olotila....minä kun olen kova dekkari/murha mysteerien ystävä jolla mielikuvitus laukkaa, kun sille antaa mahdollisuuden. Viime yö, yksin teltassa.......KYLLÄ.....voitte vaan uskoa kuinka jännä yö minulla oli. Mutta kun nukahdin niin, en olisi kyllä tiennyt, vaikka joku olisi viereen kömpinyt, kun niin hyvin nukuin!

Varjo vai auringonpaiste? 

Mielummin varjo, mutta kyllä sitä töissä joutuu aika paljon olemaan auringonpaisteessa. En kaipaa sitä toisten ihannoimaa väriä pintaan. Sitä tulee jos tulee, mutta kotona olen mielummin varjossa.

Kesäsade vai kesätuuli? 

Kesäsade on ihana, niin raikastava. Mikä on sen ihanampaa kuin kesäsateessa kulkea. On lämmintä, ilma kumminkin raikastuu, eikä edes kastuminen haittaa!

Lavatanssit vai festarit? 

No, nykyään lavatanssit. Festareille menisin, mutta tämmöinen "vanha" ihminen ei jaksa jonottaa kokoajan wc:n heh...heh...

Ja istumaankin on kiva päästä ihan tuoleille.....minustako on tullut nautiskeleva ikä ihminen Heh..heh...

Roadtrip vai riippumatto? 

Roadtrip ehdottomasti. Tässä kauniissa maassamme on todella paljon tutkittavaa/ nähtävää.

Myöhään nukkuminen vai aikaiset aamut? 

Aikaiset aamut. Se on aina ollut minun juttuni.....menin miten myöhään vaan nukkumaan, niin sillä ei ole väliä, herään aina ensimmäisenä. Nautin aikaisista aamuista ja sen tuomaa rauhallisuutta ja hiljaisuutta.

Ravintola vai piknik? 

Näistä kahdesta kesällä pidän eniten piknikistä. Ravintola ja sen ateriat ovat talvi juttuja minulla.

Päivä rannalla vai huvipuistossa? 

No, nyt kun lapset ovat sen verran vanhoja ettei niitä tarvitse viedä huvipuistoihin niin ehdottomasti päivä rannalla. Huvipuistot ovat kivoja mutta inhoan sielläkin sitä jatkuvaa jonottamista!

Matkailu kotimaassa vai ulkomailla? 

Sekä että....Kotimaa on kyllä paras, mutta silloin tällöin voi poiketa katsomassa mitä muualla puuhataan. Ja huomata miten hyvin meillä asiat ovat.
Nyt tulee toinen vuosi, kun en voisi edes ajatella lähteä muualle kuin Suomeen. Täällä sentään yritetään olla koronan kanssa varovaisia ja tunnustaa sen tuomat vaarat!

Trampoliini vai löhötuoli? 

Löhötuoli.....sen kanssa kun hakeutuu kivaan paikkaan ja rupea lukemaan jotain hyvää dekkaria!!!

Sandaalit vai tennarit? 

Se on aina oltava pakosti hyvät tennarit jalassa, että pystyy hyvin kävelemään ja jalat eivät tule kipeäksi.

Hehkuva kesämeikki vai ilman meikkiä? 

Ehkä ei niin hehkuva, mutta kesämeikkiä kumminkin. Hyvin harvoin lähden mihinkään ilman meikkiä....sitä ei ole paljon, mutta kumminkin se on vähän PAKKO laittaa!

Kukkien istutus vai kasvimaan lannoitus? 

Kukat puutarhasta, ja mielummin sellaisia mille ei tarvitse enään tehdä muuta kuin kastella. Kasvimaan laitto kuuluu minun  kesään. Se tuleeko siitä mitään syötävää onkin sitten ihan eri tarina.



Jos näin pitkälle pääsit....haastan SINUT tähän haasteeseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Loma hommeleita

 Pari päivää lomasta mennyt ja paljon pientä puuhastelua on tullut tehty ja apuna ollut. Tulee itselle hyvä mieli kun pystyy olemaan apuna. ...