torstai 17. kesäkuuta 2021

Raparperipiirakka

 Etsin jotain yksinkertaista raparperipiirakan ohjetta. Ja tästä ohje ei paljon helpommaksi ja nopeammaksi voi tulla.

Raparperipiirakka

-lehtitaikinalevyjä
-raparperejä
-kananmuna
-tomusokeria (pikkusen ripottelinpäälle myös raesokeria)

Leikkaa raparperit pitkittäin ohuiksi siivuiksi. 
Asettele raparperit lehtitaikinalevyn päälle ja voitele reunat kananmunalla. Siivilöi pinnalle reippaasti tomusokeria ja paista 225 asteessa, kunnes lehtitaikina on kohonnut ja saanut kullanruskean värin pintaan.
 





 Tarjoilin vanilijakastikkeen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Kuorutetut makkarat

Kuukauden keittokirjasta löytyi resepti, josta sain inspiraation omaan uunimakkaraan, jonka evääksi tein. Laitan nuo ohjeet teille, miten ne...