tiistai 25. lokakuuta 2022

Jälleen yksi......uusi...virkkaus

 Illalla kun alkaa katselemaan telkkaria........on ihan pakko ottaa käteensä virkkaaminen.  Se kyllä rentouttaa. Ja voi miten paljon sitä saakaan aikaan samalla, kun tuijottelee ohjelmia.

Toiset rapsuttelee auton ikkunoita, niin minä rapsuttelen pyörän tarakkaa. Pitäisiköhän virkata pyörän lämmike! 😎😎

Ensin vähän höpinää....

Täällä meillä päin on syysloma viikko meneillään. Itselläni on nyt pari lomapvää. Jos eilen heräsin aamuvuoroon töihin jo 4.30, niin tänään sain nukkua ihanasti pitempään. Heräsin peräti vasta klo 7.30. 

Parina aamuna on myös ollut pakkasta. Eilen aamulla oli peräti -5 astetta. Kyllä se talvi tulee....hitaasti mutta ihan varmasti!

Tämä syksy alku on ollut tosi haastavaa itselle. Paljon huolta on matkan varrella ollut, eikä niitten päättymiseen näytä tulevan loppua. 

Vaikka virkkaaminen rentouttaa illalla, niin ne murheet pysyvät sisällä. Tallaisilla vapaapäivillä saa itseensä kyllä paljon energiaa. Toisaalta murheet siirtyy......ja ne odottavat seuraavaa hetkeä kun on väsynyt tai rankkoja haasteita tulee eteen. Itse olen vielä luonteeltani "ajattelija". Mietin ihan liian paljon asioita mihin en voi vaikuttaa! Ja suren niitä mitä ei vielä ole tapahtunut.

Rasittavia luonteen piirteitä. Niin se vaan menee että järki sanoo toista kuin ne tunteet jotka saan itselleni ajattelemalla liian pitkälle....tapahtumattomiin asti!

Mutta nyt itse asiaan......virkkailin jälleen tuossa eräänä iltana. Yritän tosiaan näitä pieniä joululahjoja tehdä. Toisaalta tämä lähti jo tyttäreni matkaan. 

Tein tallaisen;

Tein ensin puuvilla langasta ja pellavalangasta pyöreän läpykän ja sitten tein siihen "kahvan" vai miksi sitä voisi sanoa. Tämä minun pesusieni muistuttaa "hevosensukaa". 

Omasta mielestä hieno, ja hyvä pitää kädessä. Ja uskoisin että myös hyvä pestä itseään. Täytyy joku ilta tehdä uusi, kun tosiaan annoin tyttärelleni tämän prototyyppini 😁



Iloista tiistai päivää sinulle. Nautitaan siitä mitä meillä on.....ja yritetään olla murehtimatta siitä mitä ei vielä ole edes tapahtunutkaan.

Mitähän sitä seuraavaksi kokeilee virkata.....tämä virkkaus on vienyt minut ihan mukanaan.....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Yllätys postilaatikossa

Olin ihan onnesta soikeana, kun eilen postilaatikosta paljastui oikein postikortti "suma". Sain peräti  6 korttia. Siis ei tuohon ...