sunnuntai 27. marraskuuta 2022

Marraskuu loppusuoralla

Siis tämä aika lentää. Jos aina Etelä-Suomessa sanotaan, että talvi yllätti, niin minut taitaa tuo joulu joka vuosi yllättää!!! 

Nytkin on pitänyt tehdä miljoona asiaa, ennen joulua....mutta siitä pitää jo puolet pudottaa pois, kun tuo joulu on jo niin lähellä! 

Perjantaina oli ensimmäiset pikkujoulut. Tosin itse en kauaa niissä jaksanut olla kun tuosta koronasta on edelleen ääni painuksissa ja väillä tulee hirmu yskän kohtauksia. Ja se yleis-jaksaminen ei ole ihan hyvä vielä vaikka tässä töissä jo ollaan aherrettu.

Olin lähinnä sen aikaa paikalla, kun syötiin herkullista joulu ruokaa ja se joulun suosikki henkilö tuli käymään eli joulupukki. Sitä tuli ensimmäinen joululahjakin saatua ja avattua! 

Lauantai menikin sitten köhien ja leväten. No, katselin minä jouluelokuvia maksulliselta kanavalta. ja samalla virkailin nipun purkinavaajia. 

Nuo jouluelokuvat ovat kuin ennen aikaan olisi lukenut Harlekiini-kirjoja😁 yhtä siirappisia rakkaus tarinoita, mutta näin lepäillessä niitä on kiva katsella ja lopuksi tirauttaa pienet kyyneleet, kun elokuvan pääsankarit sittenkin rakastuvat toisiinsa ja jouluntaika on käynyt toteen.

Pitkästä aikaan tuli kaivettua kaapista leipäkone. Yhteen aikaan tein sillä aamuksi tuoretta leipää, mutta sitten tuli kyllästyminen ja nostin koneen kaappiin. Nyt sen kaivoin ja laitoin ensimmäiseen kokeiluun joululeivän. Jos saisi hyvän makuisen leivän voisi niitä vaikka lahjaksi tehdä. On nimittäin ihan uusi ohje jota kokeilen. No, mutta joululeivästä sitten paremmin joulukuussa....

On kyllä ollut ihana taas näinä pimeinä iltoina polttaa kynttilöitä. Aidot kynttilät ovat kyllä niin ihania! 

Lunta meillä ei ole vielä kuin ½ mm....siis sen verran että näkyy että sitä on olemassa. Pakkasta ja tuulta on ollut. Pakkanen olisi ihan kiva jos tuo tuuli ei puhaltaisi. On ollut tosi kylmää...

Joko sinulla on kiireitä joulun takia?

Vai oletko ihan suunnitelmissasi? Onnea sille! Kunpa minäkin olisin....

Hei, jos sinun blogissa on joulukalenteri tyyppistä jutustelua joulukuussa niin laitahan tämän jutun viesti osioon vinkkiä.....olisi kiva lukea teidänkin joulun tapahtumia!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Mitä yhteistä on postcrossing:lla ja jälkiruualla

Sain kortin 22.4 Virosta. Koska olen ilmoittanut postcrossing omilla "sivullani", että pidän ruoka ja resptikorteista,  niin sitä ...