Eilen taas katseltiin kirjasta; Hampurilainen,100 mahtavaa reseptiä, jotain uutta hampurilaista. Muut sitten valitsivat tämän Tartarhampurilaisen. Minähän tein töitä käskettyä ;)
Tartarista tulee mieleen raaka, mutta älä huoli ;) , nämä hampurilaispihvit eivät ole raakoja. Sen sijaan tartarpihvien tyypillisistä lisäkkeistä muodostuu mehukaita hampurilaisia.
Tällä kertaa oli kyllä kaupan hampurilaissämpylät.
Ohje on 6 henk.
|
2 isoa maustekurkkua, silputaan ihan pieneksi silpuksi |
|
1 tl pippuria |
|
2 rkl kaprista ja jälleen pineksi silpuksi |
|
2 kananmunan keltuaista, ne vatkataan kevyesti. siihen lisäätään maustekurkku, pippuri, kapris ja lopuksi lisätään 700g naudanjauheliha. Sekoita tasaiseksi. Jaa taikina 6 osaan ja tee pihit. Pihvit paistetaan uunin grillivastuksilla. Jätä pihvien ja vastusten väliin 5-7 cm. |
|
Tein majoneesista ja ketsupista seoksen. |
|
Sämpylä halkaistaan, ne voidellaan majoneesi-ketsuppilla, laitetaan salaatinlehti, juustoa, pihvi ja juustoa ja sämpylän toinen puoli! Ja sitten syömään!!! |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D