Ostin kurssin vetäjän keittokirjat, joissa on venäläisiä ruoka reseptejä. Sieltä löytyi myös ihan virallinen hinkaali ohje.....
Meidän piti mennä helpoimman kautta, koska aika on kurssilla niin rajallinen. Naudan/ lampaanlihan sijasta laitoimme naudanjauhelihaa.
Me teimme näin;
Hinkaal
2 lasillista vehnänauhoja
1 kananmuna
1 lasillinen vettä
1-2 rkl öljyä
suolaa
Annettiin seistä huoneen lämmössä n. 30 min.
Tarkastettiin ettei tartu käteen tai pöytään jossa sitä vaivattiin: Jos tarttui vaivaa vielä ja lisää vähän jauhoja ja anna seisähtää vielä n. 15 min. huoneenlämmössä.
Sillä aikaa ota jauheliha esille....
3 lasillista vettä
3 sipulia pilkottuna
800 g naudan jauhelihaa
korianteria ei pakollista
Tee taikinasta pötkö ja leikkaa noin 1 cm paksusia viiapleita. |
Kaulitse palasta pyöreä, ohut levy. |
Laita levyn keskelle jauheliha"möykky". |
Tee siitä "valkosipulin" näköinen nyytti =D |
Öljyä höyrykattilan pohja ja laita hinkaalit sinne. Höyrytä noin 30-40 min |
Valmiit..laita päälle suolaa, pippuria ja voita. Ja nokare kermaviiliä. |
Kyllä, hyvää oli..... Nämä yleensä tarjotaan näin....
Mmm. Nam nam! :)
VastaaPoistano hitsi täältä löytyi jos jonninmoista juttua:))
VastaaPoistaihania betonikasseja,maukkaita "kuivakakkuja"....
jatkan taas huomenna:)
Olet kyllä moni-lahjakas-osaaja:))
pakkaset senkun jatkuu yli 30:))''
ps.tämäköhän on sitä nettiriippuvaisuutta....:)) mukavaa ja opettavaista sellaista:)
t.värkkäri:)
Huomenta Värkkäri! Pakkanen tosiaan jatkuu katsoin äsken mittaria niin -29.3 :/ Nyt voisi jo loppua nämä pakkaset!!!! Kiva että löydät mieluisia juttuja! Nooh, mikään moni-lahjakas-osaaja en toki ole...mutta tykkään kokeilla ja tehdä uusia asioita....
VastaaPoista