Karamellibanaania
2 banaania viipaleiksi
n. rkl:n voita
n. rkl.n hunajaa
n. 1/2 tl kanelia
ripaus suolaa
Laita lämpimään paistinpannuun voi, hunaja, kaneli ja se ripaus suolaa. Sen jälkeen laita banaaniviipaleet paistumaan karamellinesteen päälle. Paistetaan molemmilta puolilta sopivan miedolla lämmöllä, ja niin ettei banaanit pala. Kun banaanit ovat sopivasti karamellisoituneet, nautitaan vaniljajäätelön kanssa.
Tämän herkun ohjeen löysin AarreAukusti blogista. Pääset alkuperäiseen ohjeeseen TÄSTÄ.
Tätä juuri kaipasin, kiitos :) Terkuin Satu
VastaaPoistaOle hyvä =D
PoistaHyvältä näyttää! Kiva, että muutkin innostuvat. Makeita herkkuja vaan tarvitsee välillä. :) Itse mietin, että mukaan voisi joskus koittaa heittää vaikka muutaman paahdetun pähkinän... Aina voi tuunailla loputtomiin ... :)
VastaaPoistaNäin on....ja tosiaan ensin kokeilu ja sitten voi tuunailla ja keksiä uusia juttuja lisukkeeksi =D
Poista