Hommasin jokunen aika sitten uuden keittokirjan....200 Italian herkkua alkupaloista jälkiruokiin....
Eilen tein perheelle hienolla nimellä varustetun ruuan. Olen aikaisemminkin tehnyt tämän tapaista, mutta siis en tuolla nimellä ole sitä tehnyt ja sitten tähän tuli pikkusen uutta makua...
Mutta siis periaatteessa samanlaista ollaan "muputettu".
Broileria milanese
4 ann.
4 broilerin rintafileetä, a´150-175g
100 g vehnäjauhoa
2 vatkattua munaa
4 dl korppujauhoa
3 rkl lehtipersiljasilppua (minä kyllä silppusin melkein koko "puntin")
suolaa ja pippuria
oliiviöljyä paistamiseen
sitruunalohkoja tarjoiluun
Broilerinfileet hakataan n.1 cm paksuisiksi.
Pane vehnäjauhot ja mausteet yhteen kippoon. Kananmuna vatkataan toiseen kippoon. Ja kolmanteen kippoon tulee korppujauhot ja lehtipersiljasilppu. Kääntele fileet ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja sitten korppujauhoissa.
Kuumenna öljy ja pasita fileet kummaltakin puolelta kullanruskeiksi,
Tarjoile sitruunalohkojen ja vihreän salaatin kanssa. Meillä oli myös perunamuussia ja bearnaisekastiketta.
Hyvää tuli....
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Kaurapuuroleipäset
Eilen aamulla heräilin kukon kanssa samaan aikaan! Ajattelin leipasta jotain pientä kivaa, samalla kun aamupalan tein itselleni. Tälläisiä n...

-
Risottoa ei kauheen useasti tule tehtyä, vaikka herkullinen ruokahan se on....Tällä kertaa tein meille broileririsottoa. On muuten hyvää ja ...
-
Eilen illalla istuskelin sängyllä ja samalla kun telkkua katselin ajattelin kokeilla tehdä piipunrassista kukkasia...Ostin nimittäin kirppar...
-
Eilisien tonnikalapyöryköitten kanssa tein ensimmäisen gluteenittoman kastikkeen....Nam, että tulikin hyvä kastike.... Tällä ohjeella sa...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D