maanantai 14. maaliskuuta 2016

Broileria Milanese

Hommasin jokunen aika sitten uuden keittokirjan....200 Italian herkkua alkupaloista jälkiruokiin....

Eilen tein perheelle hienolla nimellä varustetun ruuan. Olen aikaisemminkin tehnyt tämän tapaista, mutta siis en tuolla nimellä ole sitä tehnyt ja sitten tähän tuli pikkusen uutta makua...

Mutta siis periaatteessa samanlaista ollaan "muputettu".


Broileria milanese

4 ann.

4 broilerin rintafileetä, a´150-175g

100 g vehnäjauhoa
2 vatkattua munaa
4 dl korppujauhoa
3 rkl lehtipersiljasilppua (minä kyllä silppusin melkein koko "puntin")
suolaa ja pippuria

oliiviöljyä paistamiseen

sitruunalohkoja tarjoiluun

Broilerinfileet hakataan n.1 cm paksuisiksi.
Pane vehnäjauhot ja mausteet yhteen kippoon. Kananmuna vatkataan toiseen kippoon. Ja kolmanteen kippoon tulee korppujauhot ja lehtipersiljasilppu. Kääntele fileet ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja sitten korppujauhoissa.
Kuumenna öljy ja pasita fileet kummaltakin puolelta kullanruskeiksi,

Tarjoile sitruunalohkojen ja vihreän salaatin kanssa. Meillä oli myös perunamuussia ja bearnaisekastiketta.

Hyvää tuli....





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Vain kolme kuvaa - haaste

Tässä minun tämän marraskuun, kolmen kuvan - haasteen kuvat. Lisää haasteetsta löydät Kristiina K :n blogista. Juusto on "salainen&quo...