Tässä reseptiä.......
Meksikon-paistos
4-6 annosta
400 g jauhelihaa
7 dl vettä
1 pss mausteinen meksikonpata (jalostajalta ainakin löytyy tälläinen pata pussi)
3 tomaattia viipaleina
150 g juustoraastetta
mikäli kaipaat lisää potkua lisää chilikastiketta /chiliä
Paista jauheliha.
Lisää joukkoon vesi. Kun vesi kiehuu, lisää meksikonpata -ainekset.
Anna kiehua miedolla lämmöllä välillä sekoitellen.
Kun seos on vielä aavistuksen löysää, siirrä se uunivuokaan.
Leikkaa pinnalle tomaatit viipaleiksi, ripottele päälle juustoraaste.
Paista 200 asteisessa uunissa noin 30 min tai kunnes paistos on hyytynyt ja pinta on saanut kauniin värin.
Tuleeko tällä ohjeella kovinkin tulinen vuoka vai maistuuko myös miedompien makujen ystäville?
VastaaPoistaMielestäni ei ole tulinen...tuo valmis pussi on kuivattuja raaka-aineita täynnä, joten ovat menettäneet paljolti tulisuutta.
Poista