keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Tässä ensimmäinen blogi

Tosiaan joulukuun arvonnassa pääsi arvontaan mukaan, kun laittoi omasta blogistaan tietoa, vastaus kohtaan. Kaikenkaikkiaan esittelen teille 9 blogia.
Siinnä oli se taka-ajatus, että näin minä pääsen tutustumaan uusiin blogeihin ja samalla toivoin myös että muutkin löytävät uusia blogeja.

Ensimmäiseksi blogiksi valitsin;

MUMMO JA KOIRA

Näin blogista oli esittelyä laitettu....

Mummoblogi, jossa ihmetellään maailman menoa itärajan tuntumasta katsottuna mummoudesta ylpeän mummon, Koiran ja kissojen kanssa. Tehdään käsitöitä, seurataan luontoa ja nautitaan arkielämästä. Välillä vieraillaan kehä ykkösen sisäpuolella pikku Prinsessan luona.

Mummon ja koiran blogin ensimmäinen postaus on tehty 4.1.2015 eli tänään on tämän blogin synttäripäivä! ONNEA!!!!


Luoksesi lähetän onnittelupilven. Se alkaa heti ropista; Onnea ja iloa!



Käykäähän mummo ja koira - blogissa, varsinkin tänään on aihetta mennä... kyllä syntymäpäivä sankaria pitää onnitella, vai mitä! 

Terkut "mummolle"!!!


3 kommenttia:

  1. Kiitos jutusta ja kiitos onnitteluista. Blogin synttärit menivät muun touhun takia ohitse, mutta lupaan palata asiaan vielä synttäriarvonnankin muodossa. Onneksi joulu, uusi vuosi yms jo ohitse ja pääsee ns. normaaliin arkirytmiin.
    Mukavaa loppiaista!

    VastaaPoista
  2. Minulle jo ennestään tuttu blogi ja suosittelen kaikille:)

    VastaaPoista

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Loma hommeleita

 Pari päivää lomasta mennyt ja paljon pientä puuhastelua on tullut tehty ja apuna ollut. Tulee itselle hyvä mieli kun pystyy olemaan apuna. ...