maanantai 25. tammikuuta 2021

Pizzapatonki

 Lauantaina meillä oli tarjolla myös pizzapatonkia. Tein kahta eri versiota. Olivat muuten tosi herkullisen makuisia.


Pizzapatonki

2 patonkia


Täyte;

250 g jauhelihaa, broilerisuikaleita tai kinkkusuikaleita

1 tlk ananaspaloja valutettuna (laitoin tätä vain broilerisuikaleitten kanssa)

½ pala koskenlaskijasulatejuustoa (tämän laitoin jauhelihan sekaan, ensin paistoin jauhelihan ja sitten laitoin juuston ja sekoitin niin kauan kun se suli joukkoon)

1 prk smetanaa (laitoin broilerin sekaan kun ensin olin paistanut ne)

-juustoraastetta

-pizzamaustetta

-tomaattia

50 g voita

Leikkaa patongin/patonkien päälle pituussuunnassa viilto, siten että patonki jää pohjasta yhteen.

Yhdistä täytteen aineet keskenään. Levitä täyte patongin viiltoon. Laitoin pizzamaustetta ja toiseen tuli tomaatit päälle. Päälimmäiseksi laitoin juustoraastetta.

Sulata voi ja voitele patongit sillä.

Laita uuniin 200 asteeseen n. 20 min.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Valokuvakehys

Olotila alkaa olemaan ihan ok, vaikka vieläkin välillä sellainen ovela pyörähdys päässä käväsee. Mutta onneksi kumminkin olotila alkaa olema...