sunnuntai 23. toukokuuta 2021

Eilisen päivän jännitystä

 Eilen oli jännittävä päivä kokonaisuudessaan. Ensin päästiin seuraamaan mm jääkiekkoa. Ja sitten illalla oli vielä euroviisut! 

Jääkiekkoa päästään seuraamaan vielä muutamat päivät eteenpäin. Jeeeeeee... Olen ollut nuoruudesta lähtien jääkiekko fani. Ja tartuttanut lapsiinikin tuon "taudin".

Yksi pojistani on saannut etunimen jääkiekko ihanteeni mukaan 😊😊😊, ja nyt kun poikani on jo täysi ikäinen hän yhtenä äitienpäivänä yllätti minut, tämän jääkiekkoilian pelipaidalla  <3 <3 voi ihanuus!!! Vieläkin kunnioitan ja arvostan tätä jääkiekoilijaa!

Eilen tein pitkävedon veikkauksen sivuilla. Ja arvaatteko mitä....no, arvaatte varmaan kun tässä näin kyselen kaikkihan meni nappiin!!! Tein kolme vetoa....ja kaikki meni nappiin. Jopa loppu tulos meni minulla nappiin. Kerroin tuossa lopputuloksessa oli 16. Joten siitä sai ihan mukavasti rahaa. 



Illalla istuttiin tyttäreni ja poikani kanssa euroviisua katsomaan..Meillä oli tarjolla suolakeksejä, juustoja, viinirypäleitä, päärynäin puolikkaita, sipsejä, kurkkua, dippiä ja juomaa...Hyvinhän niillä pärjäsi ja innolla jännitti miten Suomen poikien käy!?

Euroviisut ovat joka vuotien tapahtuma kanssa, mitä katselen telkusta. Niissä on vaan jotain, mikä saa minut vuosi vuoden jälkeen palaamaan television ääreen!

Tänä vuonna oli mielestäni hyvä kappale lähetetty edustamaan Suomea. Katselin ja kuuntelin näiden poikien haastateluja, ja täytyy sanoa että todella fiksuja poikia ovat. Ihana oli kuulla että he ovat saanneet levytyssopimuksenkin tuolla paikan päällä!! Onnea siitä heille!


Italian kappale ei kuulunut omiin suosikkeihini. Anteeksi vaan Italia, Suomen kappale oli kyllä monin kertaisesti parempi! 😊😊😊😊



Oikein iloista alkavaa viikkoa sinulle!!! Tehdään ensi viikosta jälleen kerran meidänlainen "tapaus"!!!

4 kommenttia:

  1. Minäkään en lämmennyt sille Italian kappaleelle. En tiedä mikä siinä tökki. Olen nyt muutaman kerran sitä kuunnellut myös Youtuben kautta, enkä edelleenkään ole päässyt kappaleen "sisälle". Sitä paitsi olen aivan järkyttynyt kun luin että se solisti on 22-vuotias. Ulkonäön puolesta luulin että kyseessä on vähintäänkin 40-vuotias mies.
    Mutta Suomi veti kyllä huikeasti sekä semifinaalissa että vielä sata kertaa huikeammin finaalissa! Mielestäni Suomi oli kyllä ehdottomasti näiden viisujen voittaja!

    VastaaPoista
  2. Samaa mieltä kanssasi. Ei tosiaankaan ollut 22-vuotiaan näköinen.
    Suomen biisi oli ehdottomasti nro 1!!!!

    VastaaPoista
  3. Minulla kävi hassusti ja simahdin kesken Euroviisu kisojen, mutta jääkiekot tulee kyllä katseltua.
    Ja minulla myös poikani nimi on tunnettu jääkiekkoilija.
    Mukavia pelejä myös tällekin illalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos....jännittettävää on ollut! Eiköhän huudeta =D suomi voittoon joka matsissa!

      Poista

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Yllätys postilaatikossa

Olin ihan onnesta soikeana, kun eilen postilaatikosta paljastui oikein postikortti "suma". Sain peräti  6 korttia. Siis ei tuohon ...