lauantai 11. syyskuuta 2021

Viimeinen päivä ennen kotia menoa

Näin ne päivät kuluvat oli sitten töissä tai lomalla!!! Tänään on kotiin lähdön aika. 

Eilinen päivä meni vielä ihan kaupoissa käydessä ja sitten illalla menin vielä siskoni tyttären luonna kyläilemään.

Eilen aamulla tiemme vei jälleen kerran Kauppakeskus Selloon. 

Piti mennä ruoka ostoksille. 

Täytyy nyt ensin todeta sen verran, että kyllä ihmiset ovat hyvin oppineet maskeja pitämään! Sellossakin 90%:lla oli maski kasvoilla, kun siellä liikkuivat. Olin oikeasti aika yllättynyt......

No, mutta sitten ihan muihin asioihin.

Sellossa kierellessä tuli pieni jano ja nälkä..........joten kävinmme päiväkahvilla.

Kävimme sellaisessa paikassa kuin "La  Torrefazione"  

Latte oli hyvää ja myös ciabatta Parma-mozzarella oli maukasta.

Ja sitten vielä herkuteltiin....nam....


Kuka voisikaan kieltäytyä juustokakun palasta!?! Itselläni oli tuo mustikka-juustokakku, joka muuten oli ihanan makuista!



La Torrefazione siis löytyy kauppakeskus sellosta. 

Ajaltiin vielä syötyämme Rustassa käymään. Voi mikä ilonpäivä 😂😂😂 Olin aikoinaan ostanut töihin + kotiin, tossut samasta paikasta. Luulin että ne olivat sen hetken tuote vain. 

Vanhat ihanat tossu heitetty jo keväällä kotoota pois, mutta töissä olen vielä pitänyt tossujani, vaikka pohjat ovat aika kuluneet. 

Ja nyt löysin näitä tossuja lisää.....piti ihan tuhlata ja ostaa kolmet😂

"Rankan" ostospäivän päätteeksi ajateltiin kokeilla sellaista drinkkiä kuin Espresso Martinin. Ollaan siskoni kanssa katsottu netfliksin kautta sellaista sarjaa kuin "säpinää kannenalla", ja siinnä useat vieraat pyytävät tuota drinkkiä. 

Joten pitihän meidän kokeilla, että tiedetään millaisesta juomasta ohjelman vieraat pitävät! 😀

Klassisen Espresso Martinin resepti

3 cl vodkaa
3 cl Kahlúa -kahvilikööriä
3 cl tuoretta, kuumaa espressoa
(maun mukaan sokerisiirappia)
koristeeksi kolme kahvipapua
lisäksi tarvitset cocktailshakerin, baarimitan ja baarisiivilän

    Mittaa cocktailshakerin metalliosaan 3 cl vodkaa, 3 cl kahvilikööriä ja 3 cl espressoa.
    Sekoita ja maista - lisää tarvittaessa hieman sokerisiirappia, jos pidät makeammasta.
    Täytä shaker jäillä, sulje kansi ja ravista juomaa voimakkaasti 15-30 sekuntia, kunnes shakerin pinta tuntuu kylmältä.
    Siivilöi juoma tarjoilulasiin ja koristele kolmella kahvipavulla.



Ihan muuten tuota kokeilua varten jouduttiin ostamaan sheikkerit. 

Kaupasta ostettiin valmiit hatsapurit iltapalaksi. Ihan syötäviä olivat.


Siskoni tyttären luonna kävinkin ekaa kertaa, kun hän on nyt korona keväänä aikana muuttanut, enkä ole päässyt heitä katsomaan. Oli kyllä kaunis asunto, ja mukava oli käydäkin!💓

Ehkä se olisi nyt lähdettävä....koti odottaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Kirsikkapuu

Tämä viikko on mennyt tähän aamuun asti vaihtelevassa säässä. Viileää on ollut ja aika tuulistakin.  Välillä aurinko on paistanut kauniisti ...