perjantai 31. joulukuuta 2021

Vanha vuosi taakse jää

 Tänään päättyy vuosi 2021. Se on ollut vaikea varmaan kaikille, niin fyysisesti kuin psyykkisesti. Mutta uskoisin, että jokaiselle mahtuu vuoteen varmasti myös ilon aiheita ja onnen hetkiä! 



SINULLE, juuri sinulle haluan toivottaa oikein mahtavaa tätä viimeistä päivää ja eiköhän yhdessä tehdä uudesta vuodesta parempi! Kun jokainen tekee parhaansa se riittää!!! Sillä ei ole merkitystä mitä teet, miten teet kunhan teet parhaasi!


 

OIKEIN IHANAA UUTTA VUOTTA 2022
SINULLE!!!!




Tästä illasta sen verran, että meidän illan tarjottavista ei ole tietoakaan 😂😂😂...laitan kyllä näytille ohjeita ja kuvia, mikäli meillä jotain kivaa syödään!😎😂

Illaksi tein meille ennustusta varten valmiiksi kupit.....Tällä kertaa meidän kupeista ei löydy ikäviä ennustuksia, vaan hyviä, sillä niitä ikäviä tulee vaikka ei ennustaisikaan, jotain keskitytään vaan hyvään!!

Täältä löydät enemmän noista kuppien sisällöistä. TÄNNE

Tein tällä kertaa niin nämä kupit, etten laittanut kuppien sisälle tavaroita, vaan jokaisen kupin pohjalle liimasin tekstin jossa kerrotaan mitä ennustuksessa tulee tapahtumaan.

Tarvitset; kertakäyttökupit, liimaa, kynän ja paperia. Nämä ennustukset löydät tuolta minun vanhalta sivulta. Eli käy sivuilla TÄNNE.



UUDEN VUODEN TAIAN TEIN

Uuden vuoden taian tein,
sen sylissäni ulos vein.
Tuulen mukana sinulle heitin,
pehmeillä toiveilla hellästi peitin,
ettei särkyisi taika vaan tulisi onnen aika.
Hyvää Uutta Vuotta!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Huhtikuun haaste suoritettu

Huhtikuun haasteeksi olin laittanut; Yllätä joku. Tämän yllätyksen tein yhdessä muiden näpsäköiden kanssa eräälle näpsäköistä 😂 Ehdotin ett...