sunnuntai 2. tammikuuta 2022

Pestossa paistetut kananmunat

 Oikein hyvää alkanutta uutta vuotta 2022 teille kaikille!!!!  Uusi vuosi on alkanut ja sama touhuilu jatkukoon tänäkin vuonna. 

Haastoin kyllä itseni kokeilemaan jotain uutta...... ja tosiaan sitä voisi tänä vuonna ylittää tuttu ja turvallinen raja ja kokeilla jotain missä joutuu menemään oman mukavuus rajansa yli!

Katsotaan mitä saankaan tänä vuonna aikaiseksi!


Ja nyt sitten itse reseptiin......

Jo pitkään on pitänyt kokeilla tätä reseptiä, mutta ei vaan ole tullut kokeiltua. Joten mikä onkaan paras aika kokeilla uutta reseptiä!!! No, tietysti vuoden ensimmäinen aamu! 

Ja kyllä, pesto paistetusta kananmunasta saa mitä herkullisimman aamiaisen.  Ohjekaan ei ole vaikea, vaan hyvin helppo toteuttaa!

Pestomunat

(4 annosta)

4 rkl pestoa

4 kananmunaa

4 leipäviipaletta

Kuumenna paistinpannu. Lisää kasa pesto ja leivitä sitä hieman.

Riko jokaisen kasan päälle yksi muna. Paista keskilämmöllä kypsiksi ja jätä keltuainen hieman raa’aksi. Voit kypsentää munan myös toiselta puolen.





Erilaisilla pestoilla varmaan pystyy makua hieman varioimaan. Ajattelin kokeilla seuraavaksi  punaista pestoa. Todellakin herkkua oli!!!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Pienelle pupu kainaloon

Tein omaan baby shower lahjaani virkaten pupun. Ihan ensimmäinen kerta, kun virkkasin tuollaisen. Se oli kyllä kiva ja helppo tehdä. Minun y...