lauantai 4. marraskuuta 2023

Show Must Go On

 Eilen tuli käytyä katsomassa Show Must Go On - spektaakkeli. Rakastan Queen:n musiikkia ja sen takia olenkin nähnyt Queen;n musiikkia koskevia esityksiä muutamat.

Näin ollen olin ihan intona kun tämä eilinen esitys oli edessä. Naisporukassa lähdettiin. Tästä esityksestä löysin tallaisen esittelyn;


Show Must Go On

Show Must Go On on Queen-yhtyeen musiikkiin perustuva spektaakkeli huippulaulajineen, bändin tyylille uskollisine pukuineen ja valoineen. Esitys on samalla kunnianosoitus kaikkien aikojen karismaattisimman laulajan, Freddie Mercuryn muistolle.

Mercuryä esittää Mikael Saari, jonka hurmaavaa Queen-tulkintaa on kuultu aiemmin muun muassa Tähdet Tähdet -laulukilpailussa. Suuri yleisö muistaa Mikaelin myös UMK-kilpailun finaalista, jossa hän on ollut mukana jo peräti kaksi kertaa. Lisäksi Mikael on tullut katsojille tutuksi  Suomen isoimpien teatterien lavoilla esiintyen ja useita musikaalirooleja tehden.

Queen-yhtyeen  rinnalla kulkee myös tarina suomalaisen Bohemians-yhtyeen hullunhauskasta retkestä maailmanvalloitukseen. Bohemians tulkitsee upeasti Queenin musiikkia, mutta muutoin ei Lontoon matkalta kommelluksia puutu.

Mukana on Queenin värikylläiseen soundimaailmaan ammattimaisesti heittäytyvä yhtye. Mitkään sanat eivät riitä kuvaamaan tätä esitystä, joten paras vaihtoehtosi on saapua paikalle ja kokea se itse! Esityksen on nähnyt jo 100.000 katsojaa!

Showssa kuullaan Queenin elämää suuremmat hitit kuten I Want It All, Bohemian Rhapsody, We Are The Champions, Show Must Go On, Under Pressure, ja monta muuta.

Mikä ilta olikaan edessämme!


Katsomo täyttyi, valot hämärtyivät ja esitys alkaa......

Kyllä oli ihanaa kuunnella taas Queen musiikkia. On se vaan niin makeata kuultavaa korville! Muuten......odotin ihan erilaista juttua. Tämä ei minusta ollut kyllä niin hyvä kun kuvittelin. Musiikki oli hyvää ja laulajilla oli ääntä laulaa, soittajat soittivat hyvin, eritoten kitaristi veti ihan mielettömän hyvin. 

Mutta sitten "teatterilliset" osuudet kyllä ontui ja pahasti. Ja en nyt ihan ollut vakuuttunut Mikaelin tulkinnasta Mercurina. 

No, mutta....se tuli nähtyä ja aina ei vaan kaikki mene putkeen. Ainoa mistä olin iloinen, oli se, että sain jälleen kuulla Queen:n musiikkia livenä. Ja tämähän oli vain minun mielipide, jokuhan voi pitää tuosta jutusta.

Tuosta esittely jutusta kyllä sai ihan erilaisen näkemyksen esityksestä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Kirsikkapuu

Tämä viikko on mennyt tähän aamuun asti vaihtelevassa säässä. Viileää on ollut ja aika tuulistakin.  Välillä aurinko on paistanut kauniisti ...