sunnuntai 5. toukokuuta 2024

Kooste toukokuun alusta

Toukokuun alku on ollut kiirettä täynnä. Tai no, kiirettä ja kiirettä...aika vaan menee soljuen eteenpäin teki sitä mitä tahansa tai olisi tekemättä yhtään mitään.

Vappu aattona kävin kampaajalla ja kyllä se vaan piristää kun uuden "pään" sai!

Vappuna sitten paistelin munkkeja ja churroja.



Torstai ja perjantai menikin töissä. Ja kun iltavuorosta palasin perjantaina kotiin, niin oli jännät paikat! Nuorimmainen lapsistani palasi Levin puolen vuoden työkomennukselta. 

Tosiaan en ollut nähnyt häntä reiluun puoleen vuoteen, vain muutama video puhelu ollaan soiteltu, mutta ei se ole sama kun livenä nähtäisiin. 

Ja voi sitä tunnetta kun pääsin lastani halaamaan. Ihan pääsi äitiltä itku  kun sain "vauvani" halattavaksi. No, tätä ihanuutta ei kauaa kestä sillä hän lähtee kesä ajan työkomennukselle turunsaaristoon. tulevan viikon perjantaina. Ja se tietää taas äitin itkua. 

No, nyt on vielä viikko aika jutella ja tehdä yhteisiä muistoja. Mitä äiti sitten muistelee kun ikävä iskee!

Eilen paistelin broilerin fileestä nugetteja. Ihan mielettömän hyviä tuli. 


Tänä aamuna paistelin sämpylöitä.




Pihaa olen vähän katsellut ja suunnitellut. Tuossa terassilla on nyt  muutama marjapensas odottamssa istutusta. On kyllä ihana suunnitella pihaa....

Juuri äsken tilasin pihalle laattoja että saan pihaan laitettua mukavaa nurkkausta.

Lipputanko pestiin ja naru vaihdettiin.

Eli kyllä tuo aika vaan hupenee tuolla ulkona vaikka vaan mittailisi "tiluksiaan". Syksyllä se vasta onkin urakkaa kun yrittää laittaa noita kukkaistutuksia johonkin minun mielestä järjellisiin paikkoihin.


Taikataikinaa tein. Saadaan sitten huomenna aloittaa äitienpäivä lahjojen valmistus.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Viikon aamupalat

Joka aamu sitä on "pakko" syödä hyvä aamupala. En jaksaisi lähteä töihin jos kunnon aamupalaa jäisi väliin.  Ajattelin laittaa näy...