Tämä Mokka-aromivoin ohje on kuukauden keittokirjasta; Kahvin Ystävän Iloksi.
Minä maistelin minun hirvijauheliha pullan kanssa, mutta kirjassa tämä voi oli tarjoiltu lampaanlihan kanssa.
Tässä ohje;
Mokka-aromivoi
100 g voita
½ dl kuohukermaa
1 dl vahvaa kylmääjuomaa
Vatkaa voi vaahdoksi. Lisää joukkoon kerma ja kahvijuoma voimakkaasti sähkövatkaimella vatkaten. Muotoile aromivoi tangoksi kostutetun voipaperin avulla ja pakasta tanko.
Voit myös pursottaa aromivoiruusukkeen pihvin päälle.
Maku oli kivan kahvinen, pidin. Tuo kahvin maku ei ollut liian voimakas.Voisin kuvitella että on herkullista, jonkun kokolihapihvin kanssa.
Kuulostaa herkulta. Tuommoisen pienen annoksen voisi yksineläjäkin kokeilla
VastaaPoistaIhan herkullista oli. Odotan vielä että pääsen syömään pääsiäisenä ihan kokolihan kanssa.
PoistaKuulostaa makoisalta ja helpolta, otanpa ohjeen talteen, kiitos😍😋
VastaaPoistaTosiaankin helppo tehdä, ja ihan maukastakin on. =D
Poista