Itse kuu ei ollut punainen, mutta taivas oli jännän värinen. Ja kaikille jotka tykkäävät kuuta tuijotelle tiedoksi, että kannattaa katsella taivaalle maanantai klo 5.11, silloin kuu hehkuu verenpunaisena.
Mutta nyt reseptiin....tänään meidän perhe sai ruuakseen cannellonia. Tässä sinullekin reseptiä jos innostut tekemään tätä ruokaa.
Gratinoidut jauhelihatäytteiset cannellonit
8-16 cannelloni-putkea
400 g naudan jauhelihaa
1 sipuli
1 rkl tomaattipyreetä
1 dl kermaa
1 dl kasvis- tai lihalientä
2 dl ranskankermaa
suolaa ja pippuria
100 g juustoraastetta
1 tl oreganoa
voita paistamiseen
Re`chamel-kastike:
2 rkl voita
2 rkl vehnäjauhoja
5 dl maitoa
suolaa ja pippuria
Jauhelihakastike; Kuori ja hienonna sipuli. Ruskista jauheliha ja sipuli voissa.Mausta suolalla, pippurilla, oreganolla ja tomaattipyreellä. Lisää kerma ja liemi ja hauduta 15 min. |
Tässä jauheliha hautunut jo 15 min. Neste haihtuu. |
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Annostele jokaiseen cannelloniputkeen jauhelihaseosta ja nokare ranskankermaan ja sitten jauhelihaseosta. Pane pastarullat riiviisti voideltuun, uuninkestävään vuokaan. |
Kaada päälle be`chamel-kasteike ja ripottele pinnalle juustoraatetta. Laske uunin lämpötila 155 asteeseen ja paista noin 30 min tai sitten kun pinta on vaalena ruskea. |
Tähän loppuun vielä uusi löytö kaupasta.....en ollut aikaisemmin maistanut, mutta törmäsin kaupassa tuttuun ja hän kysyi että olenko maistanut......ja kertoi että on herkkua.....
Joten minähän ajattelin ostaa ja maistaa....ja tosiaan herkkua on!
Maistui aivan mielettömän hyvälle....kannattaa kokeilla. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D