Porkkanapihvit
3-4:lle
5-6 porkkanaa (500 g)
1 dl maitoa
2- 4 rkl korppujauhoja
2 munaa
(1-2 rkl perunajauhoja)
½-1 tl suolaa
1 rkl tuoretta tai 1 tl kuivattua timjamia tai
kaksinkertainen määrä persiljaa
Paistamiseen:
margariinia tai öljyä
Sekoita maito ja korppujauhot ja anna niiden turvota. Raasta
porkkanat ja lisää ne sekä muut aineet ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Tarkista
maku. Paista pihvit lettupannussa miedohkolla lämmöllä. Lisää perunajauhoja
vasta ensimmäisen pannullisen jälkeen, eli jos taikina on liian löysää.
Olipa hyvän näköisiä,ihan alkoi tehdä mieli,vaikken kypsästä porkkanasta niin välitäkkää.puolukkasurvoksen kanssa vaemaan tosi hyvää :)
VastaaPoistaHyviä olikin....jäi vielä huomiseksi evääksikin =D
PoistaOnpa hyvä idea! Olen tehnyt vain porkkanalettuja (upposivat lapsiinkin todella hyvin ;) ), mutta tällaisia voisi hyvin kokeilla salaatin kylkeen.
VastaaPoistaPorkkanaletut onkin ihania....Mutta oli ne nämäkin tosi herkkuja =D
PoistaNäitä pitäs tehdä...
VastaaPoistaKannattaa kokeilla olivat tosi herkullisia.
Poista