sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Sunnuntai päivän höpinöitä...

Ajatelkaa ollaan jo marraskuun puolessa välissä! Kohta käynistyy kunnolla joulun tekeminen! =D Viime joulun joululahjat olen juuri saannut jaettua =D =D =D eli tässä kuussa meni viimeinen lahja.
Mitähän kivaa sitten tänä vuonna keksisi....Ajatusta olisi, mutta ihan kaikkiin "ongelmiin" en ole vielä löytänyt ratkasua....mutta katsotaan, vielähän on aikaa :) =D


Eilen nostelin joulutavaroita esille.....pikkujoulukuusen ja parit tontut viereen....Tuo minun kuusi on posliinia ja sisälle laitetaan tuikkukynttilä....sieltä kuusen oksien rajoista sitten liekit vilahtelee.

Eteiseen laitoin jo "valoa" vähän jo....on niin pimeää jo.

Löysin villalanka kassistani ihanaa lankaa.....Mulla on monta kassillista noita villalankoja, ne sain kun isäni kuoli....hän oli säästellyt äitini lankoja, äitini kuoltua. Mutta tosiaan joo, löysin ihanan langan....sitä ei ollut arpeeksi, mutta silti aloitin tekemään kaulahuivia...Noooh, eihän siitä tullut sitä kaulahuivia, mutta sain siitä "kaulurin" itselleni tehtyä =D Ja hieno tulikin ;) =DJa ikuisuus projektin sukat sain tehtyä.....eikä aikaakaan mennyt paljoa....ja mikä hienointa sain sukat valmiiksi ja ohjeiden mukaisesti...osasin siis ihan ohjettakin tulkita....tai ainakin niin minä luulen =D


Joulun odotus sivun laitan tuossa 23.11. Siellä sitten päivittäin joulun odotuksesta välitän. Ja tietysti joulu kilpailu järjestetään.

Näin yhdessä kuvassa ihanan kynttilä"pidikkeen".Piirtelin siitä mallia ja mieheni toteutti minun avustusella....Eilen väsäiltiin......ja että siitä tuli ihana...se oli kyllä aivan mahtava juttu!

Tässä vähän kuvaa...vanhasta heinäseipäästä on tämä tehty.....

Joululehtiä on jo saapunut.....tilasin yhden kirjankin joulua ajatellen..Pitäisi taas kaivaa vanhatkin joululehdet / kirjat esille...siellä kumminkin on paljon vielä sellaista mitä ei ole kerennyt kokeilemaan.


Jokohan sinä olet aloittanut joulua valmistelemaan? Mitä kaikkea olet saannut jo aikaiseksi?

Oikein mukavaa marraskuun loppua.....mukavaa joulun odotusta <3

1 kommentti:

  1. Ihania joulujuttuja sinulla jo esillä.
    Kyllävain, meillä jo joulunodotus pitkällä ja kovasti odotellaan joulukuun ensimmäistä päivää.
    Mutta on tässä vielä paljonkin kivaa ennen sitä.

    VastaaPoista

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Kakkuja....

Muutamia kakkuja olen tehnyt.....tässä vähän kuvaa niistä.... pähkinää ja vihreitä kirsikoita....  Tein suklaakeks...