lauantai 30. huhtikuuta 2016

Hyvää Wappua!

                                       

Oikein hyvää vappua kaikille!!!

Kylläpä tämä aika menee nopsaan eteenpäin! Aloitetaan jo toukokuu......huh, huh....kohta päättyy koulut. Nuorin lapseni lähtee rippileirille.....iik....minun vauva! ;) =D

Minua odottaa kesäkuun alussa reissu ja kohokohta Queen:n konsertiin. Sitten olisikin rippijuhlien laittoa. Kutsun sain häihinkin, mutta ovat edellisenä päivänä kun tyttäreni pääsee seuraavana pvänä ripille. Ei oikein ollut ihan hyvä ajoitus. Kirkkoon ajattelin mennä, mutta minun jatkot ovat sitten keittiössä valmistelemassa oman lapseni juhlia.

Vappu menee oman perheen kanssa. Grillaillaan varmaan....salaatteja.....munkkeja :P

Minulla on tälläinen Pizza Maker pizzauuni. Aika uusi ja opetteln sen käyttöä...pizzoista tuli kyllä hyvää...mutta sitten mietin että mitähän muutasillä voisi paistaa./ tehdä. Onko jollain tällänen...mitä kaikkea olette tehneet sillä?


Karjalanpiirakoita paistoin....nämä ovat raakapakasteita....ja näistä tuli kyllä hyviä. Eli hyvä lisä jos uunissa ruokaa ja piirakoita pitää saada samaan aikaan pöytään. =D


Vapuksi pieni vinkki tarjoilupöytään.....tein meille eilen illaksi iltapalaa, mutta tosiaan näillä on monta täyttö mahdollisuutta....iltapalasta, juhlan bravuriin!

Tortillakääröt

tortillapohjia
sulatejuustoa
salaattia
kurkkua
juustoa
kikkua

Täytteitähän voi olla lohta, kasviksia. nyhtöpossua, broileria jne.....

Tortillalevylle sulatejuustoa. Laitoin sulatejuuston päälle salaatinlehden, kinkkua, kurkkusuikalita, juustoa ja sitten rullasin. Leikkasin 4 osaan ja tarjolle.
Ja loppuun vielä aivan ihanan makuinen herkku, jota voi laitella vaikka jo vappu pöytää. Työkaveri oli jo aikaisemmin puhunut tästä, ja lopuksi yllätti purkilla tätä herkkua minut. KIITOS ANNI!

Uskomattoman ihana maku!!! Maistelkaa!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Kakkuja....

Muutamia kakkuja olen tehnyt.....tässä vähän kuvaa niistä.... pähkinää ja vihreitä kirsikoita....  Tein suklaakeks...