lauantai 9. huhtikuuta 2016

Täällä taas......

Pitkästä aikaa....peräti 9 päivää on vierähtänyt siitä, kun olen blogia täytellyt!!!! Nyt on iskenyt pahemman sortin "taiteelinen" lama / kriisi!
Jotenkin tuntuu ettei ajatukset pyöri......ei tule uusia ideoita....ei huvita kokeilla uusia reseptejä....jne...
Vaikka kevät on saapunut, minä en ole käynnyt valokuvaamassa pitkään, pitkään aikaan.....En siis ole saannut aikaan mitään!!!
Tai ainakin siltä tuntuu....

MUTTA nyt riitti ihmettely ja pitänee kokeilla ja tuunailla ja ihmetellä =D

Tämän kriisin aikana olen minä nyt jotain tehnyt...mutta en siis mitään ihmeempää....mutta tässä vähän kuvaa tekeleistä....

Töissä seinä"ikkunaan" tein kukkia ja kissan kurkkimaan....Tämä ikkuna tehtiin aikoinaan siksi että lapset piirsivät oman naaman ja ne laiteltiin ikkunaan kurkkimaan. Mutta en tuota ole nyt raaskinut purkaa jotain aina siihen jotain laittelen....

"Minun" ikkunaan tein 3 jätti tulppaania, ja paljon, paljon pieniä perhosia.


Siis kokeilin virkata mustekalan......ja ihan aikaan sainkin sellaisen....hyvä minä....Näitä erilaisia virkkaus hommeleita olen kokeillut ja harjoitellut ja yrittänyt tulkita ohjeista... tai sitten ihan mallista katsoen. Ylä ja alakuva yritetty mallista "lukea"


Tämän tein kun katselin miten äitini aikoinaan on tehnyt...aika hyvä vai mitä...

Pihalla hengailtua näin linnun rippeet....

Ja ruohosipuli on jo näin "korkeaa!!!
Ja nyt innolla uusia ajatuksia kohti!!! =D

4 kommenttia:

 1. Hyvä sinä! Luovuus tarvitsee aikaa. Joskus vaan on niin, että ei saa mitään synnytettyä, tai että ideoita piisaa, mutta aikaiseksi ei saa mitään. Täytyy antaa aikaa itsellensä, ideoille sekä luovuudelle..kyllä ne sitten sieltä tajunnanvirrasta tulvii ja kädet alkaa kuin itsestään totettaa. Mulle myös nuo virkkaus ohjeet on yleensä ihan hepreaa, mnesti aloittaa ja sitten taas purkaa..ja ehkä vihdoin jotenkin onnistuu tekemään jonkun tekeleen. Leppoisia päiviä sinulle!

  VastaaPoista
 2. Ahkerahan olet ollut, monenmoista puuhaillut. Reality on se tärkein, sitten tulee tää virtuality. Ulos täytyidi myös mun ehtiä, kevät jo kovasti kohisee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa tosiaan kun kevät tulee.....pääsee tonkimaan ja kupsuttamaan =D

   Poista

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Kakkuja....

Muutamia kakkuja olen tehnyt.....tässä vähän kuvaa niistä.... pähkinää ja vihreitä kirsikoita....  Tein suklaakeks...