keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Lisää vappu naamareita

Tällä viikolla ollaan vappu naamareita väsäity lasten kanssa. Ohjeet ollaan napattu uusimmasta Taikalehdesta. Tuon edellisen postauksen kärsäkin löytyi sieltä. (Kurkkaa; täältä).

Tähän Monsteriin , tarvitset; 2 syvää kertakäyttölautasta, silkkipaperia hiuksiin, 2  kpl maitotölkin korkkeja, silmäksi. Mustaa paperia suuksi ja valkoista paperia hampaiksi, sormiväriä, sakset. liimaa,Tikku ja kuivia makarooneja tai herneita. Nitoja, kynä ja vähän teippiäkin

Monsterin teko; Maalaa 2 lautasta ja anna kuivua. Tee mustasta paperista suu ja leikkaa teräviä hampaita valkoisesta paperista. Liimaa hampaat suuhun. Tee maitotölkin korkkiin mustalla tussilla. silmät. Leikkaa silkkipaperista 3 kpl:ta suikaleita ja hapsuta ne.Siitä syntyi hiukset. Liimaa suu kuivuneeseen lautaseen.Liimaa hiukset lautasten väliin. Laita ennen kun suljet kaksi lautasta yhteen, makarooneja sisälle. Sulje liimalla, laittaen myös tikun keskelle lautasten väliä. Laitoin vielä nitojalla lautaset kiinni. Liimaa silmät. Monsteri "helistin" on valmiina.

Pellenaamari on tehty puolikkaasta lautasesta. Nenäksi on liimattu ja maalattu paperimukin pohja. Tähänkin tulee tikku ja suu on piiretty mustalla tussilla.

Tässä on kissa ja hiiri. Kumpaankin on käytetty matalaa paperilautasta. Ne on maalattu ja keskeltä on leikattu suurin osa pois, jättäen vain suikale ylälaitaan. Johon sitten kiinnitetään nenä, viikset. Korvat on leikattu papaerista. Kuminauhalla sitten saadaan päässä pysymään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Tontun matkassa 2022, 5. pvä

 Joulukuussa Suomen kaupoissa / kaupungeissa / kylissä.... on erilaisia joulun avajaisia.  Meilläkin täällä kunnassa kaupat valmistautuvat j...