torstai 1. heinäkuuta 2021

Haikeus

 

Työskentelen lasten parissa ja jälleen ollaan siinnä vaiheessa vuotta, milloin osa lapsista lähtee toiseen hoitoon tai eskariin jne....Aina silloin tällöin  jotkut lapset/vanhemmat muistavat meitä hoitajia.

Eilen sain pieneltä eskariin lähtiältä aivan ihanan kortin, minkä hän oli itse tehnyt. Kortin teksti oli niin ihana, ja sydäntä lämmittävä! Siihen ei voi muuta sanoa, kuin; On ollut ilo olla,  sinua auttamassa kasvamaan ja oppimaan! 💓💓💓💓

 

Parasta kiitosta työssäni on se, että lapset luottavat, näyttävät kaikki tunteensa, ja ovat joka aamu aidosti ilosia kun näemme.

Olen kyllä etuoikeutettu, kun saan vielä omien lasten oppin/kasvun lisäksi seurata hoitolasten uusien asioiden oppimista. 

Ja joka päivä voisimme juhlia/pistää bileet pystyyn, kun on opittu uusia taitoja! Sillä päivittäin joku oppii laittamaan itselleen sukan jalkaan, joku tekee pottaan pisun, joku oppii syömään itse, joku ei enään tänään tarvitse vaippoja....jne!!! Ja kyllä, hoitajanakin tunnen melkein yhtä paljon ylpeyttä lapsesta joka on oppinut uutta, kuin vanhempana voisi tuntea! Yhdessähän näitä oppimisen ja kasvamisen polkua kuljemme.

 




 Oikein iloista hoitopäivää/työpäivää niille jolla hoitopvä/työpäivä on ja oikein ihanaa kesälomaa kaikille joilla sellainen nyt juuri on!!!

2 kommenttia:

  1. Ihana kirjoitus! <3
    Mielettömän ihana kuulla että nautit työstäsi. Se on aina mahtavaa että ihminen on työssä jossa viihtyy, mutta vielä mahtavampaa tästä tekee sen että lapsien kanssa on oikeasti motivoitunut ja innostunut aikuinen. Eräs ystäväni valmistui sosiaalialalle ja sanoi että haluaa mennä päiväkotiin töihin sen takia, että siellä on töissä liian paljon aikuisia, jotka eivät ole niiden lasten puolella. Se oli minusta hienosta sanottu ja sai ajattelemaan, että kuinka suurta kultaa on ne hoitajat jotka oikeasti ovat täydellä sydämellä mukana niiden lasten arjessa.

    VastaaPoista

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Yllätys postilaatikossa

Olin ihan onnesta soikeana, kun eilen postilaatikosta paljastui oikein postikortti "suma". Sain peräti  6 korttia. Siis ei tuohon ...