keskiviikko 5. tammikuuta 2022

Nachopelti broileri ja jauheliha

 Nuorin pojistani pyysi nachopeltiä, ja kyllähän se äiti sitä sitten tekee! Tein kylläkin kaksi versiota, koska perheemme nuorin tytöistä ei syö lihaa. 


Tässä ohjetta näihin.

Nachopelti (broileri)

400 g maissilastuja

300 g broilerin jauhelihaa

1/2 rkl rypsiöljyä

1 prk valmista salsakastiketta

1/2 tl mustapippuria

250 g koskenlaskija ruokakermaa

2 tomaattia tai kirsikka tomaatteja puolitettuna mieleisesti

1 avokado

1 prk ananaspaloja

 1prk mustapapua (suolaliemessä)

mausteita oman mielen mukaisesti

 juustoraastetta

Kaada maissilastut leivinpaperin päälle pellille.

Paista broilerinjauheliha pannulla öljyssä.  Mausta. Levitä seos maissilastujen päälle. Laita  broilerin päälle pavut, avokado, ananas, tomaatit ja vähän pippuria. Lusikoi pinnalle salsakastike, juustokastiketta sekä lopuksi juustoraaste.

Kuumenna 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. 


Nachopelti (jauheliha)

400 g maissilastuja

300 g jauhelihaa + taco maustetta pss

1/2 rkl rypsiöljyä

1 prk valmista salsakastiketta

250 g nacho cheese dip

2 tomaattia tai kirsikka tomaatteja puolitettuna mieleisesti

 1prk mustapapua (suolaliemessä)

 juustoraastetta

Kaada maissilastut leivinpaperin päälle pellille.

Paista jauheliha pannulla öljyssä.  Mausta. Levitä seos maissilastujen päälle. Laita  jauhelihan päälle pavut, tomaatit ja vähän pippuria. Lusikoi pinnalle salsakastike, juustokastiketta sekä lopuksi juustoraaste.

Kuumenna 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. 









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Lihamureke

 Eipä ole tullut pitkään aikaan tehtyä jauheliha mureketta. Mieli on kyllä useasti tehnyt sitä, mutta eipä vaan ole tullut tehtyä. Nyt sekin...